Jupiter in Vissen - 29 december 2021

Vorige Artikel 107 van 206 Volgende

Het afgelopen jaar heeft Jupiter ook een paar maanden in het teken Vissen gestaan. Vissen is niet alleen een waterteken maar zelfs een onderwaterteken, Jupiter houdt uitbundigheid en de dingen overdreven aanpakken. We kunnen ons allemaal herinneren dat we dit voorjaar en zomer een aantal regenachtige maanden hebben gehad. Het was zelfs zo dat grote delen in Europa te kampen hadden met zware overstromingen en ook elders in de wereld was er sprake van extreme wateroverlast. Het teken Vissen staat voor vloeistoffen dus ook b.v. olie, begin dit jaar hebben we te maken gehad met een olie-tekort, ook dat is een overdreven Jupiter reactie. Het tegenovergestelde, een olie-overschot,  wordt voor komend jaar verwacht. Al met al moeten we er rekening mee houden dat er problemen komen met vloeistoffen, dat kan opnieuw extreme regen en overstromingen betekenen maar ook een gesprongen leiding in je huis of lekkage op het dak.

De uitbundige Jupiter voelt zich als voormalig heerser erg comfortabel in Vissen en hij gaat je uitdagen om groots te durven dromen. De planeet Jupiter is namelijk optimistisch, ziet altijd betere mogelijkheden en weet kansen beter te grijpen. Vissen is een gevoelig teken dat snel signalen van de omgeving opvangt. Het kan zomaar zijn dat door de komst van Jupiter in dit teken je overspoelt raakt door emoties of dat situaties je verwarren. Jupiter in Vissen kan ook een drang veroorzaken om je te willen aansluiten bij een spirituele of godsdienstige groep. Zorg dat het troebele water van het teken Vissen je heldere blik niet ontneemt, je kunt je namelijk te enthousiast in een geloofsstroming storten en daar later begoocheld uitkomen. Jupiter geeft je in ieder geval de durf om in het diepe te springen en op welk gebied dat is dat hangt er vooral vanaf in welk huis dit alles zich afspeelt in je eigen horoscoop.

Sinds 29 juli stond Jupiter in Waterman en dat is een communicatief luchtteken dat van logische feiten houdt. Met de verschuiving van Jupiter nu weer terug naar Vissen gaan we wereldwijd meer op gevoel en intuïtie werken. Ook alternatieve en natuurlijke geneeskunde zullen meer in de belangstelling raken.

Jupiter blijft niet zo lang in het teken Vissen, op 10 mei schuift hij al door naar Ram. Voor die tijd vindt er echter nog een samenstand plaats van Jupiter en Neptunus. De voormalig heerser en de huidige heerser van het teken Vissen staan bij elkaar in het teken Vissen van 7 april t/m 17 april. Zorg dat je je paraplu en regenlaarzen klaar hebt staan, en ja waarom niet, check je opblaasboot ook maar even.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel