Volle Maan in Kreeft - 18 januari 2022

Vorige Artikel 100 van 206 Volgende

De eerste Volle Maan van het jaar staat in het zorgzame waterteken Kreeft. De Maan is heerser van het teken Kreeft en voelt zich hier dus prima thuis. Tijdens deze Volle Maan is er een gevoel van willen zorgen voor elkaar, je eigen kwetsbaarheid onder ogen zien en die van anderen opmerken. Vraag jezelf eens af of je je misschien te afhankelijk hebt opgesteld of dat anderen te afhankelijk van jou zijn. Door afhankelijk te zijn ontstaat kwetsbaarheid en het liefst wil je natuurlijk stevig in je schoenen staan. Volle Maan is een tijd van afsluiting, bekijk voor jezelf waar jij onafhankelijker wilt zijn en zoek wegen om dat voor elkaar te krijgen.

Misschien ben je de laatste tijd wel opgeslokt door werkzaamheden buitenshuis. Zorg dat je een gezonde balans vindt tussen deze werkzaamheden en de tijd die je aan je gezin of familie besteedt. Overal is wel eens onenigheid maar maak van je huis een plek van rust en vrede. Loop niet weg voor problemen of ruzie maar zie het als een kans om de situatie op te lossen.

De Volle Maan staat recht tegenover Pluto en de Zon, dus er kan zich zomaar een familiegeheim openbaren waarbij emoties moeilijk onderdrukt kunnen worden. Pluto heeft een transformerende kracht dus benut die om dingen in je leven om te vormen. Volle Maan is ook een tijd van vergeving en van loslaten, blijf oude problemen of conflicten niet herkauwen. Laat anderen liever weten waar je dankbaar voor bent.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel