Sterrenbeeld klankstaaf - Ram

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)

Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Ram. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd. 

 Ram & 1e huis: geeft meer wilskracht en gerichte energie, stimuleert een nieuwe start, nieuwe ideeën, zelfexpressie, zorgt voor vitaliteit, bevordert vooruitgang en assertiviteit, ontdekking van mannelijke eigenschappen.

Ook als je geen Ram bent maar de kwaliteiten van Ram sterker in je naar boven wilt halen geeft deze klankstaaf ondersteuning. 

Deze klankstaaf produceert - 144.72 Hz en is opgehangen aan stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering die rijke, hoge, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Zeer geschikt voor gebruik bij klankhealing. 
De geluidstrillingen die deze Energy Chimes voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een harmoniserende en regenererende uitwerking hebben, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. De ongelooflijke resonantie helpt tevens bij het richten van de aandacht tijdens meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s.

Lengte: 14,9 cm.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel