Sterrenbeeld klankstaaf - Stier en Weegschaal

Vorige Artikel 4 van 10 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)

Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Stier en Weegschaal. Deze hebben beide als heersende planeet Venus. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

Venus - 221.23 Hz (Derde Oog chakra/Ajna) - Roze/Lichtgroen: Stier en Weegschaal, 2e & 7e huis: Door een stemvork of klankstaaf in deze stemming te houden voor of op het derde oog stroomt er een grote hoeveelheid liefdesenergie naar binnen, ontstaat er harmonie van binnen, meer schoonheid en waardering daarvan, kom je in contact met vrouwelijke energie, -Godin en met sensualiteit, wordt het evenwicht hersteld, verbeteren een-op-een relaties en ontdek je je vrouwelijke eigenschappen.

Ook als je geen Stier of Weegschaal bent maar de kwaliteiten van deze sterrenbeelden sterker in je naar boven wilt halen geeft deze klankstaaf ondersteuning. 

Deze klankstaaf produceert - 221.23 Hz en is opgehangen aan stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering die rijke, hoge, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Zeer geschikt voor gebruik bij klankhealing. 
De geluidstrillingen die deze Energy Chimes voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een harmoniserende en regenererende uitwerking hebben, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. De ongelooflijke resonantie helpt tevens bij het richten van de aandacht tijdens meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s.

Lengte: 12 cm.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel