Sterrenbeeld klankstaaf - Leeuw

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)

Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Leeuw. Deze heeft als heersende planeet de Zon. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

Zon - 126.22 Hz (Zonnevlecht chakra/Manipura): Goudgeel - Leeuw & 5e huis: bevordert vrijgevigheid, opent het hart, stimuleert de creativiteit, activeert de straling van binnenuit, verbetert zelfbewustzijn en -expressie, bevordert zelfvertrouwen, inzicht en wilskracht, en helpt bij het vinden van je doel in het leven. Meditatie op deze toon leidt tot een toestand die uitstijgt boven goed en kwaad, schaamte en schuldgevoelens, verder dan ruimte en tijd, kennis en wijsheid.

Ook als je geen Leeuw bent maar de kwaliteiten van dit sterrenbeeld sterker in je naar boven wilt halen geeft deze klankstaaf ondersteuning. 

Deze klankstaaf produceert - 126.22 Hz en is opgehangen aan stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering die rijke, hoge, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Zeer geschikt voor gebruik bij klankhealing. 
De geluidstrillingen die deze Energy Chimes voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een harmoniserende en regenererende uitwerking hebben, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. De ongelooflijke resonantie helpt tevens bij het richten van de aandacht tijdens meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s.

Lengte: 16 cm.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel