Sterrenbeeld klankstaaf - Steenbok

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)

Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Steenbok. Deze heeft als heersende planeet Saturnus. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

Saturnus - 147.85: Blauw - Steenbok & 10e huis: ondersteunt het concentratievermogen, het algemene proces van meer bewustwording, en geeft zicht op duidelijke karmische verbindingen. Geeft structuur en ordening. Verbetert herwaardering en zelfdiscipline, geeft diepere band met kristallen en edelstenen, geeft vorm aan de geest, geeft meer structuur en bevordert betrokkenheid.

Ook als je geen Steenbok bent maar de kwaliteiten van dit sterrenbeeld sterker in je naar boven wilt halen geeft deze klankstaaf ondersteuning. 

Deze klankstaaf produceert - 147.85 Hz en is opgehangen aan stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering die rijke, hoge, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Zeer geschikt voor gebruik bij klankhealing. 
De geluidstrillingen die deze Energy Chimes voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een harmoniserende en regenererende uitwerking hebben, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. De ongelooflijke resonantie helpt tevens bij het richten van de aandacht tijdens meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s.

Lengte: 15,7 cm.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel