Sterrenbeeld klankstaaf - Waterman

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)

Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Waterman. Deze heeft als heersende planeet Uranus. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

Uranus - 207.36 Hz: Oranje - Waterman & 11e huis: bevordert de kracht van verrassing en vernieuwing, bezit oerkracht en erotische energie. Stimuleert zelfontdekking en zelfexpressie, ondersteunt het proces van individualiteit, afstand nemen en een meer universeel perspectief.

Ook als je geen Waterman bent maar de kwaliteiten van dit sterrenbeeld sterker in je naar boven wilt halen geeft deze klankstaaf ondersteuning. 

Deze klankstaaf produceert - 207.36 Hz en is opgehangen aan stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering die rijke, hoge, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Zeer geschikt voor gebruik bij klankhealing. 
De geluidstrillingen die deze Energy Chimes voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een harmoniserende en regenererende uitwerking hebben, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. De ongelooflijke resonantie helpt tevens bij het richten van de aandacht tijdens meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s.

Lengte: 12,3 cm.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel