Sterrenbeeld klankstaaf - Kreeft

Vorige Artikel 10 van 10
€ 34,95 (inclusief btw)

Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Kreeft. Deze heeft als heersende planeet de Maan. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

Maan - 210.42 Hz (Heiligbeen Chakra/Svadhisthana): Oranje-geel - Kreeft & 4e huis: stimuleert seksuele energie, helpt erotische uitwisseling, voor vrouwen goed bij regulering van menstruatie, in het algemeen bij verstoring van klier- of lymfesystemen, geeft meer waarde aan thuis en gezin, opent het kunnen beleven van de natuur, je ontdekt de diepere aspecten van jezelf, verbetert de intuïtie.

 

Ook als je geen Kreeft bent maar de kwaliteiten van dit sterrenbeeld sterker in je naar boven wilt halen geeft deze klankstaaf ondersteuning. 

Deze klankstaaf produceert - 210.42 Hz en is opgehangen aan stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering die rijke, hoge, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Zeer geschikt voor gebruik bij klankhealing. 
De geluidstrillingen die deze Energy Chimes voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een harmoniserende en regenererende uitwerking hebben, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. De ongelooflijke resonantie helpt tevens bij het richten van de aandacht tijdens meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s.

Lengte: 12,3 cm.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel