Jupiter sextiel Uranus - 18 februari 2022

Vorige Artikel 88 van 206 Volgende

Jupiter in Vissen maakt op 18 februari een exact sextiel met Uranus in het aardeteken Stier. Kort gezegd, de aarde kan veel nattigheid verwachten en wanneer we de weersvoorspellingen moeten geloven gaat die nattigheid ook komen. Jupiter houdt van overdrijven, dat in combinatie met het waterteken Vissen en de naderende samenstand met Neptunus kunnen we ons de borst nat maken. Door de verbinding van Jupiter met Uranus zou al die nattigheid nog wel eens met vernietigende kracht omlaag kunnen komen.  Met deze stand in het universum kunnen we de voorspellingen maar beter serieus nemen.

Op persoonlijk vlak kan het gebeuren dat je je plannen voor de nabije toekomst radicaal moet omgooien. Ga er echter niet meteen vanuit dat dit een negatief gebeuren is, waarschijnlijk worden je meer kansen en mogelijkheden geboden dan eerder het geval was.

Beperkingen die het normale leven met zich meebrengen zijn moeilijker te verdragen. Je hebt behoefte om iets spannends te doen. Pas wel op wanneer je een gokje gaat wagen, ga er niet zomaar vanuit dat het geluk aan je zijde is.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel