Venus en Mars conjunct Pluto - 3 maart 2022

Vorige Artikel 203 van 207 Volgende

Mars staat gelijk met Venus en samen staan ze ook nog eens conjunct Pluto. Mars de strijder en Venus de planeet van liefde en harmonie zijn twee uitersten maar omdat Mars langzamer loopt dan Venus en daardoor langer in contact staat met Pluto zal deze energie duidelijker voelbaar zijn. Pluto is de heerser van Schorpioen en staat voor macht en misbruik van macht, transformatie, en de dood. In combinatie met de agressor Mars (de voormalig heerser van Schorpioen), kunnen er gevaarlijke dingen gebeuren. Kijk maar naar de oorlog in Oekraïne. Rusland probeert met zijn macht en het misbruik van macht Oekraïne te transformeren en duizenden mensen zijn al overleden.

Venus is de heerser van Stier en dat vertegenwoordigt onze financiën, onroerend goed, grondstoffen, landbouw en de aarde. Inmiddels is de Roebel flink in waarde gedaald, de rijken der aarde in Rusland zijn flink in het nauw gedreven, bedrijven zoals Apple die Rusland de rug toekeren en ga maar door. De oligarchen, de steenrijke van Rusland die zich om Poetin bevinden hebben altijd heel wat in de melk te brokkelen gehad. Oligarchie is een regeringsvorm die vooral uit is op de bevoordeling van de eigen elite en klasse. Deze vorm van macht wordt niet voor niets ook wel Plutocratie genoemd. Maar met alle beperkingen die ze nu ondervinden in hun financiële handelen is het maar de vraag of ze “vrienden” door dik en dun blijven.

Ook in onze eigen portemonnee zullen we het gaan voelen. Rusland en Oekraïne zijn grootste exporteurs van bijvoorbeeld graan, mais en zonnebloemolie maar de handel ligt nu helemaal plat en de prijzen van deze producten schieten de lucht in. Als het even kan dan zou ik toch een paar moestuinplanten op je balkon of in je tuin gaan zetten.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel