Volle Maan in Boogschutter - 14 juni 2022

Vorige Artikel 50 van 206 Volgende

Het Volle Maan in het toekomstgerichte vuurteken Boogschutter en dus laten we het verleden eens even achter ons. Wat sleep jij mee uit je verleden wat je belemmert om je toekomstplannen vorm te geven? Het is tijd om je van deze ballast te ontdoen en met plezier en vol enthousiasme vooruit te kijken. Denk als een echte Boogschutter, het leven is een avontuur en je hoeft je door niets tegen te laten houden in je plannen. De Volle Maan vraagt je ook te kijken naar je zelfvertrouwen, heb je daar misschien een overdaad aan gehad waardoor je zelfs arrogant over kon komen? Zorg dat je het grote geheel van je plannen blijft zien en laat je niet teveel afleiden door details die alleen maar voor vertraging zorgen. Boogschutter kan zijn mening verkondigen op een manier alsof hij een mitrailleur  afvuurt, let op dat je anderen niet onnodig kwetst.

Deze Volle Maan kan sterke emoties oproepen. Misschien vraag je jezelf af of dit nu alles is wat het leven je te bieden heeft. Boogschutter is het teken van grenzen verleggen en horizonverbreding en dan voornamelijk op het geestelijke vlak. Waar wil je meer over weten? Verdiep je erin en gun jezelf de tijd om je inzicht te verruimen. Persoonlijke groei is belangrijk voor Boogschutter, er is altijd iets nieuws te ontdekken of te leren. Ga dingen doen die buiten je alledaagse bezigheden vallen of waar je in contact komt met anders denkende mensen of mensen met een andere achtergrond.

Vraag je deze Volle Maan af of je tevreden bent met hoe alles nu loopt of dat je je huidige leven achter je wilt laten. Zal het gras ergens anders werkelijk groener zijn? Volle Maan is een tijd van loslaten en vergeving maar net zo belangrijk, ook van het dankbaar zijn voor alles wat wel goed is.  

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel