Volle Maan in Waterman - 12 augustus 2022

Vorige Artikel 13 van 182 Volgende

De Volle Maan van 12 augustus staat in het vindingrijke luchtteken Waterman. Het moment van Volle Maan staat voor afronding, het afsluiten van iets of misschien wel afscheid nemen van mensen of situaties. Waterman is een zeer begaafd communicatief teken wat voor ieder probleem wel een oplossing heeft. Nou ja, vooral de problemen van anderen, met eigen problemen stagneert dat behoorlijk. Dat komt omdat Waterman emoties graag aan de kant schuift en moeilijk onder ogen durft te komen. Misschien dat door dat adequaat denken en het niet makkelijk toelaten van emoties er zoveel Watermannen in de zorg werken.

Deze Volle Maan vraagt je echter om toch eens stil te staan bij je gevoelens en emoties. Ben je misschien teveel in je hoofd bezig geweest waardoor je het gevoel wat bent kwijtgeraakt? Misschien ben je teveel gericht geweest op wat praktisch is zonder je te realiseren hoe dit gevoelsmatig voor je is. Waterman is het teken van je sociale contacten. Vraag jezelf eens af waarom je met deze mensen omgaat. Is het alleen omdat je ergens bij wilt horen of voel je een échte verbondenheid met ze.

Misschien is er wel sprake van onenigheid in een vriendschap, kijk eens diep van binnen wat je daarbij voelt. Praat met elkaar en spreek niet alleen uit wat er aan scheelt maar laat ook voelen wat het met je doet. De lucht kan vast en zeker geklaard worden en daar mag op geproost worden.

Waterman is ook het teken van verwachtingen in het leven. Hoe is het met jou verwachtingen gesteld en wat is er tot nu toe van terecht gekomen. Heb je misschien te hoge verwachtingen gehad waardoor het resultaat je tegenvalt? Dan is het hoog tijd om je verwachtingen bij te stellen, laat het oude los en maak ruimte voor een ander plan. De vernieuwende en verrassende kracht van Waterman is enorm, maak hier goed gebruik van.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel