Nieuwe Maan in Maagd - 27 augustus 2022

Vorige Artikel 127 van 183 Volgende

Het is vandaag weer Nieuwe Maan en deze keer staat hij in het aardeteken Maagd. Nieuwe Maan is het moment van nieuwe plannen maken en je richten op je wensenlijstje. Zorg dat je wensen realiseerbaar zijn, iedereen wil wel een winnend lot in de loterij maar hoe groot is de kans dat je hem wint? Beter kun je dan wensen dat je een financieel meevallertje krijgt, en laat jij dan net met die leuke winactie binnenslepen of die tegoedbon van de bouwmarkt die je goed van pas komt van de buurvrouw krijgen. Maagd is een kritisch teken en ga voor jezelf eens na of je misschien te kritisch bent geweest in de plannen die je hebt. Goed je best doen is natuurlijk prima, maar moet het werkelijk perfect zijn? Probeer het allemaal wat luchtiger te bekijken en visualiseer de situatie die je wenst maar dan wel op die manier dat het ook haalbaar voor je is. Wanneer je duidelijk voor je ziet wat je wilt en hoe je dat kunt aanpakken dan gaat het ook lukken.

Maagd is ook een dienstbaar teken en deze Nieuwe Maan vraagt je om eens om je heen te kijken of je iets kunt betekenen voor iemand. Komt je collega om in het werk en kun je helpen, dan doe het. Kan je oude buurvrouw door het onkruid in haar tuintje niet meer naar buiten kijken, steek de handen voor haar uit de mouwen. En zo zijn er honderden dingen te verzinnen, kijk maar om je heen. Geef die helpende hand met een glimlach, dat is goed voor je karma.

Deze Nieuwe Maan in Maagd is ook een uitstekend moment om je gezondheid eens kritisch te bekijken. Zijn er veranderingen in je leefgewoonten nodig dan begin daar nu mee. Ga gezonder eten, neem voldoende rust, werk aan je conditie en ga de natuur in om de frisse lucht diep in te ademen.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel