Volle Maan in Vissen - 10 september 2022

Vorige Artikel 56 van 233 Volgende

Het is Volle Maan in het waterteken Vissen, en dit kan wel eens de meest gevoelige Volle Maan van het jaar zijn. Tijdens Volle Maan borrelen emoties vaak op maar in het teken Vissen kun je overspoelt raken door je eigen emoties. Iedereen loopt wel met een geheim rond of heeft diep weggestopt verdriet in zich zitten. De Zon in Maagd schijnt zijn volle licht op de Maan in het tegenoverstaande teken Vissen en zet daarbij ook geheimen of verdriet in het licht. Daarbij staat de Volle Maan ook nog eens naast Neptunus, de heerser van Vissen. Dit alles zorgt ervoor dat dit ook een spirituele Volle Maan is die graag wil dat je in jezelf gaat duiken. Het is een goede tijd om jezelf eens af te zonderen van alles en iedereen, een soort retraite. Ga de confrontatie aan met je eigen verdriet of geheim, omarm het en kijk hoe je het kunt oplossen. Wanneer je denkt, ik kan dit niet allen, dan durf om  hulp te vragen. Vissen is een teken vol mededogen en is graag bereid een ander te helpen, maak gebruik van die energie. Of het nu een familielid is, een collega, vriend of desnoods een professionele hulpverlener.

Het teken Vissen kan ook zelfdestructief handelen. Ga voor jezelf eens na in hoeverre je jezelf in de weg staat in de plannen die je allemaal hebt. Ben je iemand die graag in de slachtofferrol blijft zitten of doe je je best om ook het positieve te zien bij tegenslag en teleurstelling. Misschien sleep je iets met je mee waar je je excuses voor wilt maken, doe dat dan ook. Wanneer je met schuldgevoelens blijft rondlopen is dat slopend voor je lichaam en geest.

Volle Maan is het moment van loslaten, afsluiten en vergeving. Wanneer je een ander of jezelf oprecht vergeeft dan bevrijd je jezelf van negatieve energie. Maak plaats voor die nieuwe positieve flow in jezelf en zwaai alle oude ballast uit.  

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel