Zon in Weegschaal - 23 september 2022

Artikel 165 van 226

De Zon is vandaag het teken Weegschaal binnengekomen en dus mogen we ons eens serieus op onze relaties gaan focussen. Weegschaal is het teken van balans zoeken en dat is precies wat we gaan beoordelen de komende tijd. Niet alleen je privérelatie mag je onder de loep nemen maar iedere 1 op 1 relatie. Dus ook de relatie met je arts, je makelaar, je leraar, je kind en ga maar door. Ga voor jezelf eens na of je ook aan elkaars verwachtingen voldoet. Is er sprake van gelijke input in de relatie of offert de een zich op om de ander maar tevreden te houden.

Dit is tevens een perfecte tijd om advies in te winnen en het maakt niet uit of dat voor je privéleven is of zakelijk. Durf advies of hulp te vragen aan een advocaat, psycholoog, bouwbedrijf of misschien wel een astroloog, deze mensen zullen je een onafhankelijk oordeel geven die je kunt afwegen met je eigen opvattingen.

Bij 1 op 1 relaties hoort ook diegene waar je mee in conflict bent. Echter Weegschaal heeft als heerser de planeet Venus en die wil niets liever dan de harmonie bewaren. Ga jij de eerste stap zetten om het weer bij te leggen of blijf je koppig en morrig wachten tot de ander komt?

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel