De kracht van Venus

Vorige Artikel 51 van 233 Volgende

We zitten midden in het teken Weegschaal met als heerser planeet Venus, maar wat is de kracht van Venus eigenlijk? Venus laat de behoefte zien aan zekerheid en wat waarden betreft, dit is op emotioneel als ook op materieel en financieel gebied. Door Venus wil je (innerlijke) harmonie en schoonheid ervaren, hij laat je zien op welke manier je liefde, genegenheid en affiniteit wilt en kunt geven. De plaatsing van Venus vertelt ons iets over de manier waarop we gevoelsmatig dingen waarderen, hoe we onze gevoelens van genegenheid uiten, hoe we ons in relaties opstellen. Het teken waar Venus staat vertelt ons iets over welk soort mensen we aantrekken. Het huis waar Venus staat laat ons zien waar onze artistieke talenten liggen.

Een gunstig geplaatste Venus laat ons op een ongedwongen manier omgaan met anderen, waardoor we prettig gezelschap zijn. Een ongunstig verbonden Venus kan wijzen op eenzaamheid en moeite hebben om gevoelens te uiten.

Venus is verbonden aan de dierenriemtekens Stier en Weegschaal. Een rondgang van Venus door de dierenriem duurt 1 jaar en hij staat ongeveer 1 maand in een teken.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel