Volle Maan in Ram - 9 oktober 2022

Vorige Artikel 50 van 233 Volgende

De Volle Maan van  9 oktober staat in het onstuimige vuurteken Ram. Deze Volle Maan vraagt je om jezelf eens af te vragen of je misschien teveel op jezelf gericht bent geweest waardoor je te weinig of geen aandacht voor de ander hebt gehad. Deze Volle Maan is bedoeld om een evenwicht te vinden tussen je eigen behoeften en die van je partner, beste vriend, kind, zakelijke relatie. Misschien ben je te heethoofdig en egoïstisch geweest waardoor je enorm bot hebt gereageerd en de gevoelens van een ander niet series hebt genomen. Een Volle Maan kan sterke emoties naar buiten brengen en in het teken Ram kan dat vooral betrekking hebben op je relatie of over je uiterlijk.

Natuurlijk mag je aandacht voor jezelf hebben maar doe dat dan wel op een manier dat een ander zich niet gekwetst voelt. Ram is een leider, een echte pionier en wil alles het liefst op zijn eigen manier doen zonder inmenging van anderen. Echter soms is het nodig dat je hulp krijgt, durf dan ook aangeboden hulp te accepteren en zelfs om te vragen indien niemand zich aanbiedt.

Deze Volle Maan werkt heel persoonlijk, we kunnen niet tevreden zijn over onszelf. Richt je aandacht niet op dat je te dik of te dun bent of wat je dan ook stoort aan jezelf. Kijk naar wat je wel goed of mooi aan jezelf vindt en benadruk dit. Focus je meer op waar je wel tevreden over bent.

De Volle Maan in Ram vraagt je om te kijken waar correctie van jezelf nodig is en dan vooral in relaties met mensen die belangrijk voor je zijn. Neem afscheid van slechte gewoonten en laat je positieve zelf zien. Volle Maan is loslaten, wie of wat wil jij achter je laten?

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel