Vissen - Jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 12 van 12

 

Vissen - horoscoop voor 2023

Januari is voor Vissen een ideaal moment om zijn sociale contacten uit te breiden of eens goed te onderhouden. Loop eens binnen bij die sportvereniging voor een proefles of spreek ook eens iemand anders aan terwijl je met je vaste vriendengroep een biertje doet. Deze maand heeft veel gezelligheid te bieden.

De eerste helft van februari beschik je over een speciale aantrekkingskracht en dit valt niet alleen een potentiële nieuwe liefde op. Ook op de werkvloer en in je sociale kring zullen mensen graag in je nabijheid zijn. Het wordt een gezellige maand waar je zelfs als ware vredestichter naam kunt maken.

Saturnus kruipt het teken Vissen binnen in maart en blijft daar ongeveer 2,5 jaar. Er wordt gezegd dat deze strenge meester het je moeilijk kan maken en dat is ook zo. Dit luidt een periode in van veel verantwoordelijkheden maar ook veel kunnen bereiken. Je wordt uitgedaagd om niet bij de pakken neer te gaan zitten en zelf iets te ondernemen om betere tijden te creëren. Zet door, Saturnus gaat je later zeker belonen.

Begin april is fantastisch voor je creativiteit maar ook voor romantiek. Je verkeert in een roes waar je je fantasie de vrije loop laat en waar je de werkelijkheid van alledag even de rug toekeert. Je beschikt over een grotere waardering en gevoel voor wat je mooi vindt en bent bereidt om je eigen belangen aan de kant te schuiven voor de ander.

Tegen het einde van mei kun je er achter komen dat overtuigingen en meningen die je je leven lang al koestert geen stand houden. Het is een tijd om geestelijke ballast overboord te gooien, afscheid te nemen van het oude en plaats te maken voor het nieuwe.

Begin juni kan je zomaar je soulmate tegen het lijf lopen. Een relatie die nu ontstaat kan zeer spiritueel zijn maar houdt er rekening mee dat je ook bedrogen uit kunt komen omdat alles een illusie is. De tijd zal moeten uitmaken in welke categorie deze relatie valt.

In juli beschik je over een meer heldere blik op je werk of in je dagelijkse bezigheden. Het teken Vissen kan vaak wat mistig in het hoofd zijn maar deze maand schakelt je brein helder en snel. Het kost je weinig moeite om je standpunten aan anderen duidelijk te maken.

Je liefdesleven zit vol temperament in augustus. De vonken spatten ervan af op alle gebieden. Je maakt ruzie maar je bemint ook vurig. Misschien heb je de neiging om alles alleen te willen doen maar bedenk dat je samen sterker bent.

September kan relationeel gezien wat onduidelijkheden geven. Er is een grote kans dat jullie elkaar verkeerd begrijpen dus zorg dat je communicatie duidelijk is en check of je zelf ook goed begrepen hebt wat de ander je vertelt. Houd rekening met vertraging in het verkeer.

Oktober is een goede maand voor al je verbintenissen, zowel privé als zakelijk. Je begrijpt heel goed wat je partner nodig heeft en dit zorgt voor een groot wederzijds begrip en een harmonieuze samenwerking. Meegaand zijn is prima maar streep niet al je eigen rechten weg.

November is perfect om een studie te beginnen of nieuwe technieken aan te leren waardoor je positie wordt versterkt. Gesprekken over je plek in de maatschappij kunnen nu belangrijker zijn dan anders. Focus niet teveel op details waardoor je de grote lijn uit het oog verliest.

December is een maand waar je oog hebt voor schoonheid. Of het nu kunst is, in de natuur, kleding of de mensen om je heen, je weet de mooiheid van iets zeer te waarderen. Vooral alles wat nieuw voor je is trekt je aandacht.

 

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel