Waterman - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

Waterman - horoscoop voor 2023.

Voor Waterman is januari een uiterst geschikte maand om zich wat meer af te zonderen van het drukke leven. Even de stilte in jezelf opzoeken door middel van meditatie of een lekkere wandeling in de natuur. Maak contact met jezelf en ruim eventuele geheimen waar je mee rondloopt op.

Vanaf half februari vliegen je gedachten van de hak op de tak en dat kan de mensen in je omgeving in verwarring brengen. Wanneer het even kan dan grijp deze maand aan om er even tussenuit te gaan. Je zult interessante ervaringen opdoen die je voordeel zullen brengen.

In maart mag voor Waterman de vlag uit want Saturnus verlaat na ongeveer 2,5 jaar je teken. Je krijgt weer meer lucht en verplichtingen, beperkingen en lasten zullen minder worden. Saturnus was streng voor de afgelopen jaren, met de beste bedoelingen trouwens want je hebt zeker veel van hem geleerd. Het is een periode geweest van innerlijke groei maar op 23 maart mag je hem uitzwaaien.

De tweede helft van april kun je in je communicatie als een echte rebel tekeergaan. Je uitspraken en reacties zorgt ervoor dat anderen aan de vloer genageld en sprakeloos naar je kijken. Houd in het verkeer goed je aandacht erbij want een ongeluk hoeft niet altijd je eigen schuld te zijn.

Begin mei kun je verlost worden van beperkingen die je belet hebben om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Er worden kansen geboden en je die kan je gemakkelijk grijpen. Realiseer je wel dat dit gepaard kan gaan met verplichtingen, je zult je schouders eronder moeten zetten.

In juni ben je opstandig en dan vooral tegen iedereen die gezag op je uit wil oefenen. Mensen in je directe omgeving kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vraag jezelf eens af wat je doet en waarom je iets doet. Kun je daar een bevredigend antwoord op geven of zit je misschien op een dood spoor en is er verandering nodig?

De eerste helft van juli is geweldig voor je liefdesleven. Er is niet alleen sprake van begrip voor de ander, je bent tevens bereid de nodige opofferingen te doen. Je doet meer dan anders je best om het samen gezellig te hebben maar ook aan passie is zeker geen gebrek.

In augustus zoek je nieuwe prikkels in je relatie. Je bent misschien wel rebels en je wil de sleur doorbreken. Het moet vooral anders zijn maar pas op dat je je partner niet choqueert met je voorstellen. Je hebt een voorkeur voor kunst en muziek die je normaal gesproken geen aandacht zou geven.

September is fantastisch voor je liefdesleven en al je andere nauwe verbintenissen. Je bent in harmonie met jezelf en dat heeft een gunstige uitwerking op je dierbaren. Dit is tevens een uitstekende maand om het bij te leggen met iemand waar je ruzie mee hebt. Waarom wachten tot de ander de eerste stap zet?

In oktober kunnen er binnen een intieme relatie feiten naar boven komen waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen reacties op mensen en situaties. Kijk niet raar op wanneer er deze maand een financiële meevaller voor je is. Je liefdesrelatie zal deze periode meer intens zijn.

November brengt je meer in contact met de jongere mensen binnen je kennissenkring en hierdoor krijg je frisse kijk op jezelf en het leven in het algemeen. Het is een maand waar communicatie en sociaal verkeer de boventoon hebben. Vraag jezelf ook eens af hoe het met je doelstellingen is gesteld.

In december heb je de behoefte om meer in je eigen gedachtewereld te verblijven en deze vooral ook voor jezelf te houden.  Zorg dat je niet zwijgt over dingen die gezegd moeten worden, je kunt anders verwijten krijgen dat je dingen achterhoudt.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel