Leeuw - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende

Leeuw - horoscoop voor 2023.

Januari kan een verrassende wending gaan geven aan werkomgeving. Deze maand heb je het in je om anderen met open mond van verbazing het nakijken te geven. Je gedrag kan zeer onvoorspelbaar en impulsief zijn, waak ervoor om geen besluit te nemen wat niet meer teruggedraaid kan worden.

Februari kan je zomaar een financieel voordeel brengen zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Dit is tevens een gunstige maand voor het aanvragen van een lening of andere financiële steun. In een intieme relatie kunnen feiten op tafel komen waar je je totaal niet van bewust bent geweest.

Begin maart heb je de behoefte om jezelf aan de wereld te laten zien en je bent graag tussen de mensen. Je bent wel gevoeliger voor de stemmingen van de mensen om je heen en je bent je goed bewust wanneer de ander sympathie of begrip nodig heeft. Let er wel op dat je objectief blijft.

De tweede helft van april kun je het gevoel hebben onder druk te staan. Het beste kijk je eens even rustig wat er verandert moet worden, misschien is het tijd om ergens afstand of afscheid van te nemen. Houdt er ook rekening mee dat apparaten of machines het kunnen begeven.

In mei kunnen er onopgeloste problemen in je relatie voor spanningen zorgen. Echter de verdraagzaamheid en gratie waarmee je voor de dag komt zullen in je voordeel werken. Mei is een geweldige maand om creatief bezig te zijn, laat je fantasie de vrije loop.

De vurige Leeuw heeft in juni een dringende behoefte aan genegenheid, je wil er alles aan doen om de goedkeuring van anderen te krijgen. Deze maand van zelfexpressie via creativiteit en liefde zal anderen niet ontgaan. Je speelse levendigheid maakt je onweerstaanbaar.

In juli beschik over een zeer actieve geest en daar moet vooral gebruik van maken. Doordat je zo snel schakelt in je hoofd hebben anderen moeite om je bij te houden. Al die drukte in je hoofd kunnen nogal uitputtend zijn, zorg voor voldoende ontspanning om nervositeit te voorkomen.

De eerste helft van augustus dien je ervoor te waken dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Je beschikt dan wel over de nodige energie om ver te komen met wat je voor handen hebt maar je de neiging om hier compleet in door te slaan is groot. Doseer je krachten op een verantwoorde manier.

Venus zorgt er in september voor dat de Leeuw minder brult dan gewoonlijk. Je bent sneller bereid om de vrede te bewaren en compromissen te sluiten.  Confrontaties ga je liever uit de weg en je straalt warmte en gezelligheid uit. Dit alles maakt je een bijzonder aantrekkelijk persoon.

In oktober heb je een zwak voor mooie dingen en hier geef je misschien wel te veel geld aan uit. Het is niet zo dat je deze spullen nodig hebt maar je wil ze gewoon hebben. Het lijkt wel hoe meer je bezit des te beter jij je voelt. Bedenk dat geluk niet in het materiële zit.

November brengt veel actie in huiselijke sfeer. Een goed moment om eens te checken of alle bewoners zich ook content voelen. Neem de tijd om goed te luisteren wat anderen je te vertellen hebben en bedenk dat ieder recht heeft op zijn eigen mening.

In december ben je graag thuis en daar wil je je creatief uiten. Je knapt hier en daar wat op en zorgt voor een gezellige sfeer. Graag nodig je familie en vrienden uit om een aangename avond te maken onder je dak. Deze maand kan problemen geven met de spijsvertering.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel