Weegschaal - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 7 van 12 Volgende

Weegschaal - horoscoop voor 2023

Weegschaal ervaart begin januari intense gevoelens van liefde. Zo intens zelfs dat jaloezie op de loer ligt. Zorg dat deze jaloezie geen macht over je krijgt want die zou meer kapot kunnen maken dan je lief is. Wanneer je deze gevoelens weet te beteugelen zal je een topmaand hebben met je partner.

In februari kan Weegschaal wat moeite hebben met de eisen die het dagelijkse leven van hem vraagt. Ondanks dat is de relatie met je baas of leidinggevende prima in orde. Deze maand kom je in de verleiding om overmatig te eten en/of drinken. Houd er rekening mee dat je tegen het einde van de maand wat zwaarder bent.

De liefde bloeit op in maart. Je kunt zomaar een nieuwe liefde tegen het lijf lopen waar je dolle pret mee beleeft. In een bestaande relatie worden er grensverleggende ervaringen opgedaan en er is sprake van gezelligheid en wederzijds begrip voor elkaar.

Begin april ben je gevoeliger voor de stemmingen van de mensen om je heen en je voelt perfect aan wanneer een ander je nodig heeft. Echter is het moeilijk voor je om objectief te blijven, zorg dat je voldoende openstaat voor de visie van een ander.

Begin mei kun je teleurgesteld worden in een relatie. Je hebt dingen door een roze bril gezien en de relatie blijkt anders in elkaar te zitten dan jij dacht. Ben je artistiek bezig dan is deze week helemaal super voor je creatieve bezigheden.

Juni is de maand voor leuke dingen doen met vrienden. Besteed tijd aan je sociale contacten en geniet van het groepsgebeuren. Misschien botert het niet zo tussen andere personen in de groep maar jij weet dit diplomatiek als een ware vredesstichter op te lossen.

Halverwege juli kunnen er binnen je relatie niet opgeloste problemen weer naar boven komen. Je zult je heel verdraagzaam opstellen wat voor bewondering bij de ander zorgt. Verwacht niet dat de ander deze bewondering duidelijk aan je laat merken.

In augustus heb je de behoefte om je gedachten voor jezelf te houden. Wellicht kom je in contact met de verborgen kanten van je eigen persoonlijkheid, met je onbewuste drijfveren en handelingen. Je zit hier misschien helemaal niet op te wachten maar het is wel nuttig. Ga het gesprek met jezelf aan.

Aan energie geen gebrek in september, je bent buitengewoon actief en anderen zullen van je werkkracht onder de indruk zijn. Vergeet deze periode niet om voldoende aandacht te hebben voor de gevoelens van je medemens. Blijf tijdens deze energieke periode ook alert op ongelukken en ontstekingen.

Oktober kan je wat nerveus maken. Je brein lijkt wel elektrisch geladen en het kost je moeite om je op één onderwerp te concentreren. Door al die chaos in je hoofd kunnen anderen je af en toe moeilijk volgen. Wat je in je hoofd denkt komt namelijk anders uit je mond. Ga er even tussenuit als het kan.

In november kan ijdeltuit weegschaal helemaal los gaan. Meer dan anders ben je gericht op hoe je je presenteert aan de buitenwereld en die zal dat zeker niet ontgaan. Mensen zijn graag in je gezelschap en niet alleen omdat je er zo goed uitziet, ook in de omgang zijn ze zeer van je gecharmeerd.

December laat je meer geld uitgeven dan je gepland had. Je hebt een zwak voor mooie dingen en impulsief koop je ze. Door al die spullen die je koopt heb je het gevoel zelf meer waard te zijn maar waardering krijg je niet door wat je bezit, dat krijg je door hoe je doet.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel