Boogschutter - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

Boogschutter - horoscoop voor 2023.

Na de eerste week van januari wordt Boogschutter overspoelt door optimisme. Het leven lacht je toe en aan enthousiasme is geen gebrek. Een heerlijke maand om het kind in jezelf naar boven te halen of om met kinderen te spelen of te werken. Door al die vrolijkheid zien anderen je graag.

Februari is een uitstekende maand om je huis wat op te waarderen. Het hoeft zeker geen grootse verbouwing te zijn maar hier en daar een likje verf of een nieuw vloerkleed kunnen al wonderen doen. Je bent graag thuis in gezelschap met degenen die je lief zijn en je maakt het hen graag naar de zin.

Begin maart beschik je over een scherpe en heldere geest. Anderen kunnen versteld staan van je vernieuwend, verrassend of zelfs choquerend denkvermogen. Aan het einde van de maand is er juist sprake van verwarring of misleiding. Anderen begrijpen jou niet of andersom, ga er niet van uit dat dit kwade bedoelingen zijn.

Begin april heb je het gevoel de hele wereld aan te kunnen maar pas op dat je jezelf niet overschat. Je bent zo enthousiast bezig dat je je eigen beperkingen uit het oog kunt verliezen. Ga verstandig met je krachten om en verspil ze niet door een gevoel van optimisme dat nergens op slaat. Neem ook goede raad van een ander aan.

In mei ben je erg ambitieus en wil je grote dingen tot stand brengen. Je doel is om dingen te verbeteren. Verwacht niet dat dit zonder slag of stoot zal gaan, je mag rekenen op weerstand van anderen. Zorg dat je plannen geen obsessie worden en wees voortdurend bereid om ze aan te passen.

Begin juni ben je veel gevoeliger dan normaal voor invloeden van buiten af. Toch vind je het moeilijk om de betekenis van alles wat je ervaart te doorgronden. Dingen die je nu meemaakt kun je beter later in de maand eens herinterpreteren want het kan allemaal heel anders zijn dan het nu lijkt.

Halverwege juli kun je wat nerveus zijn. Het kost je moeite om je ideeën in de praktijk tot uiting te laten komen. De onrust in jezelf zorgt ervoor dat je gaat twijfelen over je overtuigingen en bezigheden. Laat je niet te snel uit het veld slaan.

Trek in augustus de wijde wereld in. Of dat nu op reis gaan is of een nieuwe cursus beginnen, zolang het je brein maar prikkelt. Je wilt kennis opdoen, nieuwe en ongewone ervaringen opdoen, dingen ontdekken die je een ander aspect van de wereld kunnen laten zien.

Denk in september eens na over wat je hebt gedaan en of dit alles ook verloopt zoals je dat wenst. Is het antwoord nee, dan breng veranderingen aan dingen te verbeteren. Een goede maand voor onderhandelingen met je baas om te zien of je je positie kunt verbeteren. Wees duidelijk in de communicatie.

Oktober kan je een vaag gevoel van irritatie brengen en dat komt omdat je last hebt van onderdrukte energie. Het liefst werk je deze periode op eigen houtje zodat je met niemand rekening hoeft te houden. Pas op dat er achter de schermen niemand je in de wielen wil rijden, wees niet te goed van vertrouwen.

In november lijkt het of je brein overuren draait en daardoor kun je wat nerveus raken. Je gedachten flitsen van hot naar her en je medemens heeft moeite om je te volgen. Neem af en toe wat afstand om situaties nogmaals door je gedachten te laten gaan om er een kloppend plaatje van te maken.

Je beschikt in december over een enorme dosis lichamelijke energie waardoor je bergen werk kunt verzetten. Zorg dat je wel weet waar je grens ligt want je gezondheid mag er niet onder gaan lijden. Deze maand kom je meer dan anders op voor je rechten.

 

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel