Steenbok - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 10 van 12 Volgende

Steenbok - horoscoop voor 2023.

In januari mag Steenbok wel eens aan zichzelf denken en een beetje gas terug nemen. Dat is best moeilijk voor Steenbok dus in zijn hoofd zullen radertjes blijven draaien. Dit is een mooie maand om alles eens rustig te overdenken en eventuele plannen bij te stellen. Zie deze maand niet als vertraging maar als een kans om je plannen nog beter te kunnen uitvoeren.

De plichten en verantwoordelijkheden beginnen in februari weer te roepen. Deze maand kun je echt vooruitgang boeken in je werkzaamheden ook al zie je dat niet meteen. Wees niet te streng voor jezelf wanneer je niet aan je eigen plichten kunt voldoen.

Maart is een perfecte maand om je huis wat op te waarderen. Maak alles fris en koop eventueel iets nieuws om de boel op te vrolijken. Maak het gezellig thuis, het liefst met mensen die je lief zijn en natuurlijk wat lekkers op tafel.

April is voor Steenbok een goede maand, je bent in staat om veel werk te verzetten. Dit doe je met een ijver en doorzettingsvermogen waar anderen je om bewonderen. Je doet de dingen zorgvuldig en methodisch, dit is een periode van  totstandbrenging van iets blijvends.

Halverwege mei kun je je wat somber en terneergeslagen voelen, dit is echter helemaal niet nodig. Als echte Steenbok ben je weer eens veel te kritisch over jezelf. Kijk niet teveel naar dingen die niet gelukt zijn maar wees tevreden over alles wat wel goed is.

In juni zul je ontdekken dat je idealen werkelijkheid worden. Je hebt er een goed oog voor wat kans van slagen heeft en wat niet. Alles wat je niet realistisch vindt schuif je resoluut aan de kant en je gaat goed doordacht op je doel af. De fundamenten die je nu legt zijn straks een bouwwerk van succes.

Midden juli laat je je koppige kant eens goed zien. Aan de ene kant maakt dat je heel daadkrachtig maar er is ook een andere kant. Je hebt de neiging anderen te vertellen wat ze moeten doen en je probeert hun zelfs te overtuigen om hun gedrag te veranderen. Hier is niet iedereen van gediend.

Halverwege augustus is het goed om eens met jezelf bezig te zijn. Je voelt je waarschijnlijk aangetrokken tot onderwerpen die het onderbewustzijn bloot kunnen leggen, zoals psychologie of astrologie. De ontdekkingen zullen vruchtbaar zijn maar er is wel een kans dat de uitkomst je niet helemaal gelukkig stemt.

Geld kan in september je kant op komen waaien zonder dat je daar zelf ook maar iets voor hebt hoeven doen. Relationeel gezien zal er meer behoefte zijn aan intimiteit. Een relatie die in deze periode ontstaat zal zolang deze duurt zeer intens zijn, zowel het goede als het kwade.

Oktober staat in het teken van samenwerking. Je wordt uitgedaagd om een evenwicht te vinden tussen je eigen interesses en die van je medemens. Je hebt behoefte aan persoonlijke waardering voor geleverde prestaties, ga lekker sporten met vrienden ofzo.

In november kun je het gevoel hebben dat alles wat je zegt tegen je wordt gebruikt. Meer voor de hand ligt eigenlijk dat de mensen juist dat wat je niet zegt tegen je gebruiken. Het is daarom van groot belang om niet te zwijgen over dingen die gezegd moeten worden.

Je brein is in december zeer actief en dat kan je misschien wel wat nerveus maken. Doordat je gedachten zo snel gaan is er een grote kans dat anderen je verkeerd begrijpen. Zorg dat je duidelijk in je communicatie blijft en probeer je beter op een onderwerp te focussen.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel