Volle Maan in Leeuw - 5 februari 2023

Vorige Artikel 23 van 137 Volgende

Het is Volle Maan in het trotste vuurtekenteken Leeuw. Deze Volle Maan vraagt je of je wel genoeg ruimte in je leven maakt om plezier te hebben. Plezier maken waarbij je het kind in jezelf weer naar boven voelt komen, nieuwsgierig naar het leven. Soms voelen we ons schuldig wanneer we ons wat vrije tijd gunnen, steeds dat stemmetje op de achtergrond dat je vertelt wat je nog allemaal moet doen. Negeer dat stemmetje maar eens even en doe dingen waar je blij van wordt, of dat nu spelen met kinderen is, een creatieve uitspatting of een lekker wandeling door het bos, gun jezelf om naast je plichten ook je te vermaken.

Leeuw is een trots teken wat graag de leidersrol op zich neemt en vaak voor ieder probleem wel een oplossing weet te bedenken. Echter in deze rol kan Leeuw erg bazig overkomen en wanneer hij tegenspraak krijgt komt er meer gebrul. Leeuw wil over de bol geaaid worden en horen hoe goed hij dingen aanpakt. Ga voor jezelf eens na of je je misschien te bazig hebt opgesteld ten opzichte van anderen. Is er sprake geweest van overleg of was het jouw wil was wet? Er is niks mis mee om je af en toe ook wat nederiger op te stellen.

Het moment van Volle Maan intensiveert onze emoties en in Leeuw heeft dat vooral betrekking op kwesties met kinderen, je liefdesleven of je creatieve zelfexpressie. Leeuw is een herkauwer en blijft graag  issues uit het verleden ophalen. Volle Maan is een moment van loslaten, afscheid nemen en dat is precies wat je moet gaan doen. Afscheid nemen van het gevoel van onrecht wat je is aangedaan, laat het los. Vergeef de ander, niet alleen voor hem of haar maar vooral ook voor jezelf. Vergeet niet om ook jezelf te vergeven, want ook jij hebt wel eens de plank misgeslagen toch?

Tot slot mogen we niet vergeten om dankbaar te zijn voor al het goede in het leven, en dat is er, hoe klein het ook mag zijn.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel