Zon in Vissen - 18 februari 2023

Vorige Artikel 62 van 183 Volgende

Hoe toepasselijk, het carnavalsfeest barst los wanneer de Zon in het teken Vissen schuift. Het teken Vissen heeft de neiging om dingen anders te zien dan ze werkelijk zijn. Deze dagen gaat een groot deel van het land weer verkleed, draagt letterlijk of figuurlijk een roze bril,  en waant zich deze dagen een heel ander persoon. Iedereen is uitbundig en het is een groot feest. Na deze dagen is het weer terug naar de realiteit van alledag waar teleurstelling om de hoek kan komen kijken.

Met de Zon in Vissen hebben we echter ook een beetje een december gevoel. Vissen is het laatste teken van de dierenriem en dus een afsluiting van een cyclus. Een goed moment om eens achterom te kijken en je af te vragen of je tevreden bent over het afgelopen jaar. Zijn je voornemens en doelstellingen tot een goed einde gekomen. Kijk eens of je acties in overeenstemming zijn geweest met je bedoelingen. Onbewust zenden we vaak twee signalen uit, aan de ene kant wat we denken te doen en aan de andere kant wat we werkelijk doen. Dit is een periode waar je kindertijd zich aan je op kan dringen waardoor je gedrag vertoont wat nog uit deze tijd stamt. Je hoeft je zeker niet af te sluiten voor emoties maar vraag jezelf af of je reactie in je huidige leven thuishoort.

Het is een fantastische maand om je in jezelf te keren, durf hierbij ook je eigen minder fraaie eigenschappen onder ogen te zien. Wanneer je jezelf hiervan bewust bent zullen anderen hier ook minder heftig op reageren.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel