Volle Maan in Maagd - 7 maart 2023

Vorige Artikel 55 van 183 Volgende

De derde Volle Maan van dit jaar staat in het ordelijke en dienstbare teken Maagd. De Volle Maan is een tijd van afronding, loslaten en afscheid nemen. Vraag je deze Volle Maan eens af of er sprake is van een gezonde balans tussen klaar staan voor anderen en op jezelf gericht zijn. Ben jij iemand die altijd voor een ander beschikbaar is en daardoor met zijn eigen planning in de knel komt of wuif je alles en iedereen weg om je eigen dingen maar voor elkaar te krijgen. Wanneer we over en weer elkaar eens een helpende hand toereiken dan kunnen we bergen verzetten. Maagd is ook een teken wat snel kritiek heeft op anderen. Leven en laten leven, neem de mensen zoals ze zijn en niet zoals ze volgens jou moeten zijn.

Maagd is een teken waar hygiëne hoog in het vaandel staat en wat zelfs vaak last heeft van smetvrees.  Hoe is het met jouw poetsdrang? Loop je de hele dag met je poetslap te zwaaien of zeg je “je kunt hier van de vloer eten want er ligt genoeg”. Reinheid is zeker goed, maar je hoeft het zeker niet te overdrijven. Door extreme properheid wordt je eigen weerstand namelijk ook nog eens omlaag gehaald.

Gezondheid is een belangrijk thema voor Maagd. Zijn er gewoontes die je gezondheid in gevaar brengen dan is het nu tijd om daar verandering in aan te brengen. Weg met al die suikers en vetten, stop met roken, drink alleen in het weekend een glaasje alcohol en vooral, beweeg. Kom uit die auto en loop of fiets naar de winkel, haal een frisse neus in je pauze, doe een work-out wanneer je ’s avonds tv wil kijken. Maak orde in je dagen door systematisch te werk te gaan en verweef die lichamelijke beweging in je dagelijkse routine.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel