Volle Maan in Schorpioen - 5 mei 2023

Artikel 78 van 226

 

Het is Volle Maan in het intense teken Schorpioen en dat kan heel wat teweeg brengen. Tijdens Volle Maan zijn we wat gevoeliger en raken we sneller geëmotioneerd, de Volle Maan in dit waterteken intensiveert deze gevoelens. De Volle Maan in Schorpioen vraagt je wat je gevoel is over je eigenwaarde, staat dit in verhouding met de waardering die je van anderen krijgt. Voel je je om wat voor reden dan ook belemmert om je te ontplooien en te leven zoals jij dat wilt, dan is nu het moment gekomen om daar verandering in aan te brengen. Volle Maan is een moment van loslaten, afscheid nemen en afstand doen, dus laat alles los wat jou omlaag trekt zodat jij jezelf opnieuw kunt uitvinden.

Tijdens Volle Maan in Schorpioen kan er een krachtmeting plaatsvinden tussen jouw financiën en die van iemand anders. Heb je schulden, dan probeer deze af te lossen.

Schorpioen is het teken van vermogen en dat is niet alleen op financieel gebied maar ook alles wat wel of niet in je vermogen ligt. Dus wat je wel of niet aankunt, op alle gebieden is er een strijd om de macht mogelijk, zelfs op seksueel gebied. Ook op dit gebied zal er een intensere beleving zijn en dit hoeft niet vanzelfsprekend als plezierig te worden ervaren.

Deze Volle Maan wil dat je onderzoekt of er sprake is van evenwicht in je leven tussen wat je geeft en wat je neemt. Schorpioen is het teken van de diepte, de onderwereld. Vraag jezelf eens af of je leven wordt overheerst door angst of vreugde? Is het angst, dan duik hier eens in, waar komt die angst vandaan en wat kun je doen om die angst te bestrijden en los te laten. Ben je iemand die graag het negatieve en de tegenvallers belicht, dan draai die knop eens om en verkondig wat er wel mooi is in je leven. Begin met kleine dingen zoals die zonnestralen op je huid, die vriendelijke glimlach van een onbekende, die lekkere boterham die je hebt gemaakt, wat je ook doet, doe het intens en beleef het intens. Sluit je ook eens af voor alle nieuwsbronnen waar vaak geen vrolijke noot te bekennen valt, dit is een voedingsbodem om te blijven hameren op alles wat niet goed is.

Door negatieve gevoelens in onszelf toe te laten kunnen we makkelijk jaloers of doortrapt worden. Nog meer reden om deze gevoelens los te laten en ruimte te maken voor de nieuwe jij die iedereen het beste toewenst. Ja, zelfs die mensen die bij jou over de streep zijn gegaan en je diep hebben gekwetst. Vergeef ze uit het diepste van je hart, dat lucht vooral jezelf op. Weg met die ballast.

 

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel