Zon in Tweelingen - 21 mei 2023

Artikel 73 van 226

De Zon staat inmiddels in het nieuwsgierige teken Tweelingen en blijft daar tot 21 juni. Dit is de tijd van het jaar dat onze aandacht intenser gericht is op de mensen met wie je dagelijks te maken hebt. Onder deze contacten verstaan we buren, familie, collega’s, vrienden enz. Je gaat met de Zon in Tweelingen meer nadenken over hoe je met deze, voor jou belangrijke mensen, omgaat. Iedereen heeft wel zo zijn onhebbelijkheden, laat hier geen irritatie over groeien, heb het er met de ander over zodat hij er rekening mee kan houden.

In deze tijd van het jaar lijkt het wel alsof alles in een stroomversnelling komt. Doordat je meer actief bent kun je overvallen worden door een gevoel van onrust of nervositeit. Zorg dat je voldoende rust neemt en bekijk de dingen en mensen die je bezighouden eens van een afstand. Als het even kan, dan ga er lekker tussenuit, als het niet voor een paar dagen lukt dan moet je jezelf toch zeker een paar uur kunnen gunnen.

Heb je plannen om iets nieuws te gaan leren, dan zet nu de eerste stap. Je pikt nieuwe dingen snel op maar laat je niet teveel afleiden anders is dit het zoveelste project / traject wat je start zonder het af te maken.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel