Over mijzelf

Welkom bij AstroMoon,

 

Leuk dat je wilt weten wie ik ben. Mijn naam is Monique Wijnans, maar de meeste mensen noemen mij Moon. Vandaar de naam AstroMoon voor mijn website. Op 11 december 1970 zag ik het levenslicht, een echte Boogschutter dus. Van kinds af aan heb ik al een fascinatie voor wat er zich boven ons allemaal afspeelt. Als klein meisje, aan de hand van mijn vader, op een koude winteravond naar de sterren kijken. Heerlijk, wat een prachtige herinnering. Al 30 jaar deel ik het leven met mijn lieve man en samen hebben we twee fantastiche kinderen, van ieder soort een. Intens heb ik genoten van het moeder zijn. 

Ondertussen hadden we een leuk winkeltje waar ik me nuttig probeerde te maken, eerst puur administratief, later ook op de vloer. Het in de winkel staan vond ik altijd erg leuk, al die mensen met allemaal hun eigen verhaal en beslommeringen. Het boeide mij iedere keer opnieuw en meer dan eens vroeg ik mij dan af hoe de planeten op die momenten stonden of hoe hun naam van invloed was geweest op hun levenspad. Altijd weer op zoek naar kennis en kijken hoe ik mijn en anderen hun horizon kon verbreden.

 Altijd zocht ik naar bepaalde verbanden, en op een gegeven moment had ik echt de behoefte hier iets mee te gaan doen. Dit was voor mij het moment om te besluiten een echte opleiding te gaan doen in astrologie en numerologie. Dat heb ik dus gedaan en inmiddels ben ik alweer een heel wat jaren gediplomeerd atrologe en numerologe. Eigenlijk vind ik het juist een voordeel dat ik de opleiding pas ben gaan doen toen ik wat ouder was. Hierdoor had ik natuurlijk veel meer eigen levenservaring waardoor de astrologische en numerologische lading veel duidelijker voor me waren en ik het AstroMonisch ging bekijken. Dankbaar ben ik, dat ik mensen mag helpen om meer inzicht in zichzelf of kindje te laten krijgen.

De consulten probeer ik in begrijpbaar Nederlands te schrijven en ze worden binnen 14 dagen per post naar je toe gestuurd. Je kunt alles dan rustig doornemen en als er daarna nog vragen zijn is het altijd mogelijk om nog contact met mij op nemen via telefoon of mail.

Groetjes,

Monique

   info@astromoon.nl   06-22333415

 

 

 

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel