Sterrenbeeld stenen

Helende stenen, ze worden steeds geliefder en niet alleen omdat ze zo mooi kunnen zijn. Wist je dat deze healing stones zijn opgebouwd uit dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd? Van mineralen is bekend dat ze een bepaalde energiefrequentie uitzenden en die frequentie komt overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam. De werking van stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wil zijn.

De energie van de steen brengt de frequentie van het orgaan/stelsel in balans zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren.

De helende stenen hebben zo ieder hun eigen krachten die perfect aansluiten bij de verschillende sterrenbeelden.
Kijk snel welke prachtige steen bij jouw sterrenbeeld hoort.

Sorteer op
per pagina
 • Rookkwarts knuffelsteen
  Rookkwarts knuffelsteen

  Rookkwarts is verbonden aan het sterrenbeeld Weegschaal.

  Rookkwarts helpt om negatieve emoties zoals stress, angst, woede, jaloezie en depressieve gevoelens te overwinnen. Maakt emotioneel meer stabiel en opgeruimd. Ook een goede…

  € 5,95
 • Aventurijn - duimsteen
  Aventurijn - duimsteen

  Lichamelijk Avanturijn werkt goed tegen huidklachten als gevolg van stress. Het werkt ondersteunend bij bloedingen en wonden.
  Ook goed om te gebruiken bij overmatig haaruitval en bij acné.
  Niet gebruiken bij hartritmestoornissen…

  € 7,95
 • Shungiet hanger
  Shungiet hanger

  Shungiet biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden.

  Lichamelijk…

  € 9,95
 • Jade massageroller
  Jade massageroller

  Massage Roller JadeDeze jade massageroller (nefriet jade) is voor het gezicht en voor gespannen spieren te gebruiken.
  De massageroller heeft 2 rollers. Eentje voor het zacht masseren en de andere om stevige druk te kunnen…

  € 14,95
 • Bergkristal raamhanger
  Bergkristal raamhanger

  Werking BergkristalBergkristal is één van de bekendste kwartssoorten. Misschien wel de sterkste onder de kwartsen om de kosmische energieën door te geven. Heldere kwarts wordt ook wel als naam gebruikt.

  Bergkristal is de steen…

  € 9,95
 • Universum armband
  Universum armband

  Een universum in het klein, dat symboliseert deze mooie armband. Iedere natuursteen staat voor een andere planeet. One size fits all.

  € 9,95
 • Planeten armband
  Planeten armband

  Met deze natuurstenen universum armband heb je altijd de kracht van het universum bij je. Iedere steen symboliseert een andere planeet. De armband is elastisch dus past altijd. De armband is gemaakt van natuursteen, dit betekent…

  € 9,95
 • Maan ketting - glow in the dark
  Maan ketting - glow in the dark

  Deze mooie verzilverde maanhanger geeft licht in het donker. De maan staat voor geborgenheid en geeft je het licht in de duisternis. Overdag is het steentje in de maan wit, 's avonds in het donker kleurt het groen.

  € 12,95
 • Universum ketting
  Universum ketting

  Met deze mooie ketting draag je het universum in het klein altijd bij je. De hanger is van glas met daarin een mini universum verwerkt. De hanger hangt aan een mooi donkerbruin koord dat je zelf in lengte kunt veranderen, je kunt…

  € 13,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel