Volle Maan in Boogschutter - 17 juni 2019

Vorige Artikel 20 van 23 Volgende

Volle Maan in Boogschutter - 17 juni 2019 10.32

Volle Maan in Boogschutter zorgt voor groei in onszelf. Je wilt jezelf ontwikkelen, meer inzicht verwerven of je opgedane kennis aan anderen uitdragen. Gesprekken weet je zo om te buigen in een richting waar je enthousiast over kunt vertellen waardoor anderen er ook voor gaan lopen. De groei in onszelf kan ook betekenen dat we ook graag de rem loslaten wat ons eetpatroon betreft. Het kan zomaar zijn dat je er aan het einde van de maand een maatje bij hebt.  Deze tweede helft van juni beleef je een oprechtheid in je gevoelens, gedachten, tekortkomingen en idealen. Wees kritisch in de mensen met wie je deze informatie deelt. Sommigen zijn net de krant en zullen jouw persoonlijke belevingen als een lopend vuurtje verspreiden. Met Mars in Kreeft zul je in oncomfortabele situaties het liefst vluchten naar de houding waar je je veilig voelt, het is jou om te beoordelen of je daar goed aan doet.

Doordat Mars recht tegenover Saturnus en Pluto staat zal er behoefte zijn aan actie, let’s go, go, go. Saturnus en Pluto zorgen ervoor dat deze energie gecontroleerd en doelgericht gebundeld wordt. Wanneer je deze gebundelde kracht goed gebruikt zal hij productief uitwerken.

Neptunes staat 21 juni stil om vervolgens retrograde oftewel achteruit te gaan lopen. Dit gebeurt dus tijdens de langste dag en de kortste nacht. Dit zou wel eens een evolutie in ons bewustzijn kunnen veroorzaken. Retrograde Neptunes laat ons onze intuïtie, dromen, mystiek in onszelf groeien. Saturnus geeft je de discipline om je dromen waar te kunnen maken. Richt je pijl niet op teveel verschillende doelen, beter kies je er een of twee waar je echt voor wilt gaan.

Tijdens deze volle Maan is zelfs Jupiter te zien!!

Kortom genoeg te beleven in deze tweede helft van juni.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel