Sterrenbeeld klankproducten

Sorteer op
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Vissen
  Sterrenbeeld klankstaaf - Vissen

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Vissen. Deze heeft als heersende planeet Neptunus. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Neptunus - 211.44 Hz:…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Waterman
  Sterrenbeeld klankstaaf - Waterman

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Waterman. Deze heeft als heersende planeet Uranus. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Uranus - 207.36 Hz:…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Ram
  Sterrenbeeld klankstaaf - Ram

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Ram. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Ram & 1e huis: geeft meer wilskracht en gerichte energie, stimuleert…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Stier en Weegschaal
  Sterrenbeeld klankstaaf - Stier en Weegschaal

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Stier en Weegschaal. Deze hebben beide als heersende planeet Venus. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Venus -…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Tweelingen en Maagd
  Sterrenbeeld klankstaaf - Tweelingen en Maagd

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Tweelingen en Maagd. Deze hebben beide als heersende planeet Mercurius. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Leeuw
  Sterrenbeeld klankstaaf - Leeuw

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Leeuw. Deze heeft als heersende planeet de Zon. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Zon - 126.22 Hz (Zonnevlecht…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Schorpioen
  Sterrenbeeld klankstaaf - Schorpioen

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Schorpioen. Deze heeft als heersende planeet de Pluto. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Pluto - 140.25 Hz:…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Boogschutter
  Sterrenbeeld klankstaaf - Boogschutter

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Boogschutter. Deze heeft als heersende planeet de Jupiter. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Jupiter - 183.58…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Steenbok
  Sterrenbeeld klankstaaf - Steenbok

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Steenbok. Deze heeft als heersende planeet Saturnus. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Saturnus - 147.85:…

  € 34,95
 • Sterrenbeeld klankstaaf - Kreeft
  Sterrenbeeld klankstaaf - Kreeft

  Deze klankstaaf produceert een klank die compleet in overeenstemming is met het sterrenbeeld Kreeft. Deze heeft als heersende planeet de Maan. Uiteraard wordt er een houten aanslaghamertje bij geleverd.

  Maan - 210.42 Hz…

  € 34,95
© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel