Introductie

Het staat in de sterren geschreven, wie kent die uitdrukking niet?

Astrologie gaat mijns inziens vooral over het leren kennen van jezelf. Op het moment dat jij geboren werd stonden de planeten in een bepaalde unieke samenstelling ten opzichte van de aarde. Deze positie van de planeten zorgde voor een bepaalde energie en die energie zal je leven lang invloed op je hebben. Dit is zeg maar je blauwdruk, zo word je geboren, met deze energieën zal je het moeten doen. Het is te gemakkelijk om in een onprettige situatie te zeggen, ik kan er niets aan doen, de planeten stonden nu eenmaal zo. Als je je namelijk bewust bent van de uitwerking van deze energieën, dan kun je daar alert op zijn en jezelf zo nodig bijsturen.  Wanneer je als Boogschutter bijvoorbeeld te weten komt dat je nogal bot op mensen over kunt komen, dan is dat een aandachtspunt voor je. Maak van jezelf een prettiger persoon, voor jezelf maar zeker ook voor anderen.

Ook kun je kijken naar de energieën voor de toekomst, wanneer en op welk levensgebied moet ik me voorbereiden en waar kan ik de teugels wat laten vieren. Veel mensen hebben ook belang bij een relatiehoroscoop. Deze geeft inzicht in waarom het kan botsen of juist harmonieus is in een relatie. Dit kan een relatie veel verdieping geven, ken jezelf maar ook je partner of je kind. Door elkaar beter te begrijpen zal een relatie alleen maar meer opbloeien.

Numerologie heeft eigenlijk hetzelfde doel, ken jezelf, echter hier kijken we naar trilling. Je geboortedatum en je naam zijn gevormd uit cijfers en letters, deze bevatten allemaal hun eigen trilling. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat Kim een andere trilling heeft dan Michelle. Deze trilling heeft invloed op je zowel positief als negatief. Er zijn zelfs mensen die hun naam veranderen waardoor ze met een andere trilling te maken krijgen en zo hun leven kunnen veraangenamen. Hier geldt ook dat een relatie consult veel helderheid kan geven over hoe de trillingen  ten opzichte van elkaar worden overgebracht en worden ontvangen.

Astrologie en numerologie kunnen zo heel wat dingen blootleggen. Wat zijn je werkelijke behoeftes in je leven, wat zijn je minder fijne kanten, waar liggen je (verborgen) talenten? Vaak leven mensen volgens een verwachting wat anderen van hun hebben en daarmee raken ze zichzelf kwijt. Dit begint meestal al op jonge leeftijd, de ouders, de school, de clubjes, iedereen heeft een mening over hoe het kind moet reageren en wat het moet doen.  Maar strookt dat wel bij wie dat kind is, is hij wel zo geaard? Door dat kneden kunnen er op latere leeftijd problemen de kop op steken. Waarom? Omdat je jezelf bent kwijtgeraakt. Daarom is het voor jonge ouders zeker nuttig om een geboortehoroscoop of numerologie analyse van hun kindje te laten maken. Zo kunnen ze er op een eenvoudige manier achter komen hoe hun kindje werkelijk in elkaar zit en problemen voor blijven. 

Ben je geïnteresserd in een geboortehoroscoop of numerologie anlyse van jezelf of je kind? Klik dan hier.

- geboortehoroscoop volwassene

- geboortehoroscoop 1 t/m 4 jaar

- geboortehoroscoop 4 t/m 12 jaar

- geboortehoroscoop 12 t/m 16 jaar

- relatiehoroscoop (zowel voor partners als ouder / kind)

- prognose 

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel