Zon in Weegschaal - 23 september 2019

Vorige Artikel 10 van 32 Volgende

Zon in Weegschaal – 23 september 2019

Onze kalender laat zien dat het herfst is en dat betekent dat de Zon in het teken Weegschaal binnenkomt. Het teken Weegschaal is het teken van de 1 op 1 relaties, dan kun je denken aan je levenspartner maar ook aan je zakelijke partner, je arts, je advocaat en zelfs je vijand. Met de Zon in Weegschaal krijgen we meer inzicht in onszelf door het contact dat we met de ander hebben. Het is nu het juiste moment om eens te kijken op welk vlak verbintenissen vervulling geven en waar juist niet. Ga zeker ook na in hoeverre je zelf voorziet in de behoefte van je partner. Voor je eigen welzijn is het belangrijk om evenveel te geven als te ontvangen, pas dan functioneert het partnerschap als een eenheid. Misschien wil je dingen op eigen houtje doen maar het beste probeer je samen te werken of te profiteren van het advies van een ander.  Dit geldt voor zowel je persoonlijke leven als op zakelijk terrein.

Zijn er situaties waardoor je met iemand in conflict raakt dan wordt je daardoor gedwongen naar je eigen positie te kijken, hierdoor wordt je je meer bewust van jezelf. Probeer hier de vruchten van te plukken.

De herfst equinox, het moment dat de Zon in Weegschaal komt, is een krachtig moment. De zon staat dan lijnrecht boven de evenaar. Twee maal per jaar hebben we zo’n equinox, een lente equinox en een herfst equinox. Op deze momenten staan we meer open voor de energieën van het universum, perfecte dagen om te mediteren of de natuur op te zoeken en deze energieën in onszelf te downloaden. De ultieme kans voor de 1 op 1 relatie met het universum.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel