Schorpioen - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 7 van 11 Volgende

Schorpioen – 2020 jaarhoroscoop

 De eerste weken van het jaar heb je de neiging teveel geld uit te geven. Je inkopen zijn impulsief en je hebt ze echt niet nodig. Het gevoel dat je een beter mens bent als je meer bezit hebt laat je maar moeilijk los. Hand op de knip zou ik zeggen, je hebt al genoeg wat onaangeroerd in een hoek staat. Deze periode heb je een vurige inzet om op te komen voor wat voor jou belangrijk is. Er kan onenigheid komen over gezamenlijke financiën. 

Februari is gunstig voor alles wat met werk en beroep te maken heeft. Het contact op de werkvloer is harmonieus en dat komt de prestaties ten goede. Je baas heeft onverwacht een financieel of ander voordeel voor je.

Je relaties zullen profijt hebben van maart, je hebt veel begrip voor wat de wederhelft nodig heeft. Er zal zonder moeite over gevoelens worden gesproken en dat de band alleen maar intenser maken. Heb je ruzie met iemand en wil je graag dat het goed komt, ga dan nu het gesprek aan.

April geeft veel actie in en rondom huis. Je wilt in huis alles precies hebben zoals jij dat wilt en dat kan natuurlijk botsen met wat je medebewoners willen. Om de goede sfeer te behouden is het beter om wat toegeeflijker te zijn. Op je werk kun je het gevoel hebben dat iemand je dwars wil liggen.

In mei kan je zomaar met iemand in gesprek raken waardoor je hele denkwijze en visie op het leven verandert. Onbewuste zaken in jezelf worden je deze maand duidelijk. Mei is ook de maand van de financiële meevaller, goede tijd om een lening of hypotheek aan te vragen.

Wil je op je werk hogerop komen dan bekijk in juni en juli hoe je je positie kunt verbeteren. Ga een studie of training doen waardoor je meer te bieden hebt. Kijk eens wat er verder nog op de arbeidsmarkt is, durf buiten de deur te kijken. Juli is ook de maand van het op vakantie gaan en culturele dingen bezoeken. Je ziet de schoonheid van dingen die je normaal niet zouden opvallen. Bezoek onbekende plaatsen, ontmoet andere mensen, laat je verrassen en geniet.

Vanaf midden augustus ben je erg ambitieus, je hebt energie voor 10 en werkt hard. Zorg er wel voor dat het gezellig blijft tussen jou en je collega’s. Je manier van werken is misschien fantastisch maar wanneer je wilt dat anderen hetzelfde presteren kunnen ze dat beleven alsof je onterecht druk op hen uitoefent en dat vinden ze niet fijn. Je hebt met Pluto te maken en die komt als een boemerang naar je terug als niet oppast, waak ervoor niet in een machtsstrijd terecht te komen.

September kan je zomaar een nieuwe liefde brengen en die zal dan behoorlijk ouder zijn en/of een hogere status. Ga de relatie niet aan als je alleen op voordeel voor jezelf uit bent want dan is deze relatie van korte duur. Deze maand is perfect voor je artistieke uitspattingen.

Begin oktober heb je moeite met de sleur van alledag. Werk waar discipline en zorgvuldigheid een must zijn kun je deze dagen beter vermijden, is dit niet mogelijk dan check je werk nog een keer. Deze periode kun je wat nerveus en verward zijn. Mensen die je al jaren kent kunnen je iets over zichzelf melden waar je versteld van staat.

In november heeft iemand je hulp nodig, deze maand dien je jezelf even aan de kant te zetten. Het zal niet zo zijn dat je overladen wordt met complimenten en bedankjes voor je hulp. Vind er voor jezelf de voldoening in dat je een ander hebt kunnen helpen. Er kunnen deze maand relationeel wat problemen zijn maar daar ga je enorm goed mee om en dat zal je later voordeel brengen.

In december trek je mensen aan en je vindt het heerlijk om tijd met vrienden door te brengen. Als het even kan dan ga er even een paar dagen tussenuit. Wanneer je het gevoel had de laatste maanden in een machtsstrijd te zitten op je werk dan wordt dat vanaf eind december weer rustiger.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel