Black Lives Matter demonstraties - astrologisch bekeken

Artikel 10 van 18

Demonstraties Black Lives Matter – astrologisch bekeken

 

Hoe komt het dat er zo massaal de behoefte is om te demonstreren? Er zijn vaker incidenten geweest maar dan bleven de demonstraties meer in eigen regio, waarom nu dan zo grensoverschrijdend? Dat is de kracht van het universum.

Neptunus staat in zijn eigen teken Vissen en dat zorgt ervoor dat de mens zich algemeen gezien meelevend opstelt. Het teken Vissen is gevoelig en kan zichzelf makkelijk wegcijferen ten gunste van zijn medemens. Er is een behoefte om op te komen voor de ander. We zien duidelijk dat het overlijden van George Floyd de mensen heeft aangegrepen. Er is behoefte massaal te laten weten hoe erg het is wat er is gebeurd en we willen ons solidair opstellen met de kwetsbare groep.

Mars die ook in Vissen staat laat hier de scherpe kant zien. Mars is een strijder en gaat graag op oorlogspad. Het is duidelijk dat niet alle demonstraties vredig verlopen zijn, rellen, plunderingen, brandstichting en ga maar door. Ook in eigen land liet men zich niets zeggen en werd de 1,5 meter maatregel genegeerd. De behoeft om op wat voor manier dan ook de onvrede te uiten en op te komen voor iemand anders is te groot.

De komende week komt Mars steeds dichter bij Neptunus te staan waardoor minderwaardigheidsgevoelens nog meer de kop op steken. Het zorgt er ook voor dat er met nog meer overgave wordt opgekomen voor de belangen van anderen. Toch dient men alert te zijn dat agressie niet de overhand krijgt. Laten we daarbij ook niet vergeten dat Neptunus de planeet van de pandemie is en in samenstand met agressor Mars maakt dat ons heel gevoelig voor infecties. Je stem laten horen is natuurlijk prima maar waak voor je eigen gezondheid.

Naast dit alles hebben we ook te maken met Pluto in Steenbok. Steenbok is het teken van maatschappij en gezagsdragers. Pluto de planeet van confrontatie, de onderste steen bovenhalen en structuren afbreken is hier overduidelijk aan het werk. De boosheid richting politie en regering en de schreeuw van het volk dat dingen moeten veranderen is luid en duidelijk aanwezig.

Mars blijft in Vissen tot 28 juni, daarna schuift hij door naar zijn eigen teken Ram waardoor het de energie verandert in meer opkomen voor jezelf in plaats van opkomen voor een ander. Of het dan rustiger wordt?.........

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel