Jupiter direct - 13 september 2020

Vorige Artikel 4 van 25 Volgende

Jupiter, ook de grote geluksbrenger genoemd, loopt weer vooruit. De planeet van groei, succes en (financieel) voordeel staat in het teken Steenbok, het teken van je plek in de maatschappij. Algemeen gezien is hier dus voordeel te behalen, dit is natuurlijk niet iets wat zomaar aan komt waaien. Wanneer je ergens serieus mee bezig bent dan zal je een vergrote kans van slagen hebben of om beloond te worden.

Jupiter staat ook in een harmonieuze verbinding met Neptunus en dat zorgt ervoor dat we misschien iets te idealistisch in ons denken worden. Zorg dat je de realiteit niet uit het oog verliest, durf dingen groots aan te pakken maar zorg wel dat je weet waar je grenzen liggen.  Jupiter heeft namelijk ook de neiging om te overdrijven waardoor je je voorgenomen plannen misschien niet kunt verwezenlijken.

Sinds het achteruit lopen van Jupiter sinds mei hebben we gezien dat de coronapandemie wat beteugeld is maar zoals gezegd loopt Jupiter nu weer vooruit. Door de samenstand van Jupiter en Neptunus, de planeet van de pandemie, moeten we er zeker rekening mee houden dat we weer een stijging van coronagevallen gaan zien. Dus blijf alert!

Jupiter staat op 17° in Steenbok, wil je weten waar Jupiter voor jou persoonlijk het meeste invloed heeft, kijk dan op je horoscooptekening van je geboorte in welk huis dit valt. Dit is namelijk het thema waar voor jou de meeste groei en succes te behalen valt.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel