Mercurius in Tweelingen - 4 mei 2021

Vorige Artikel 41 van 187 Volgende

Mercurius staat tot 11 juli in zijn eigen teken Tweelingen en dat heeft tot gevolg dat de communicatie tussen jou en anderen wordt geïntensiveerd. Er worden deze periode verbindingen gelegd, je ontmoet nieuwe mensen, je hebt meer contact met verwanten en buren of misschien ga je wel op reis. Het is een goede tijd voor alle mogelijke geestelijke activiteiten en is er iets dat gezegd moet worden dan doe het ook. Vergeet niet om ook goed te luisteren naar wat een ander aan jou wil vertellen. 

Het tempo van je gedachten en de gebeurtenissen in je omgevingen kunnen zo hoog liggen dat je af en toe moet proberen afstand te nemen. Mercurius kan je nerveus maken waardoor je niet meer helder kunt denken.  Belangrijke besluiten laat je het liefst even in de wacht staan tot Mercurius uit Tweelingen is vertrokken. Blijf niet star in je eigen overtuigingen zitten maar zorg dat je geest flexibel blijft.

Vanaf 29 mei t/m 22 juni loopt Mercurius achteruit, dan is er altijd een vergrote kans op miscommunicatie. Controleer deze periode alle uitgaande post, email, appjes enz. of ze  correct geadresseerd zijn of andere fouten.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel