Nieuwe Maan in Stier - 11 mei 2021

Vorige Artikel 39 van 187 Volgende

Nieuwe Maan in Stier – 11 mei 2021  20:59

Het is Nieuwe Maan in Stier en dat is het perfecte moment om ons gevoel van zekerheid eens nader te bekijken. Hoe is het met die zekerheid in relaties, financiën, huisvesting enz. gesteld? Een Nieuwe Maan is altijd een nieuw begin maken, een nieuwe doelstelling voor ogen hebben en daar naartoe proberen te werken. Waar sta je qua zekerheid op dit moment en waar wil je op het einde van het jaar staan? Wat kan je zelf ondernemen om dat doel te bereiken? Natuurlijk weten we allemaal dat niets in het leven zeker is maar een groot deel hebben we toch echt zelf in handen.

Uranus staat sinds mei 2018 in Stier en blijft daar tot juli 2025. Uranus kan voor heel wat opschudding zorgen in de financiële sector. Met de Nieuwe Maan in Stier en de verbinding die Uranus met Mars maakt is er een vergrote kans op een piekmoment in die opschudding. Of je aangenaam verrast wordt of juist gechoqueerd raakt dat is nu juist het onvoorspelbare van Uranus.

Stier is ook het teken van onze aarde, de agricultuur en de voedselvoorziening. Ook hier is een verhoogde kans op opschudding zoals aardbevingen, mislukte oogsten of stagnatie in het transport. De blokkade in het Suezkanaal b.v. vond plaats toen Uranus een vierkant maakte met de Maan en daarbij ook nog eens met Mercurius, de planeet van onderweg zijn, een verbinding maakte.

Ondanks dat Stier enorm fel kal reageren houdt hij er ook van om lekker loom en lui te zijn. Hoe zit het met die luiheid bij jou? Loop je de kantjes ervan af dan ga je je doel niet bereiken maar ben je goed bezig dan gun jezelf zeker om af en toe lekker lui te zijn.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel