Volle Maan in Waterman - 22 augustus 2021

Vorige Artikel 179 van 233 Volgende

Het is Volle Maan in het teken Waterman en dit luchtteken staat voor je vriendschappen en andere sociale contacten, je idealen en veranderingen in het leven. Volle Maan is een moment om eens even stil te staan en je dingen af te vragen, moet je misschien iets loslaten. Vraag je eens af of de dingen die je wenst wel realistisch zijn, kun je ze werkelijk waarmaken? Misschien moet je je wensen bijstellen of juist minder gefocust zijn op de problemen die je op je pad tegenkomt. Je bent toch niet bang voor een hindernis? Er zijn altijd meer wegen die naar Rome leiden, gebruik je creatieve denkvermogen dat deze Volle Maan ook tot jouw beschikking staat.

Het kan zomaar gebeuren dat je je in een groep mensen begeeft waar je je altijd o.k. hebt gevoeld en nu denkt, wat doe ik hier. Vraag jezelf af waarom je bij deze groep bent, heb je hier werkelijk zelf voor gekozen of ben je ergens achteraan gehuppeld? Zorg dat je een evenwicht vind tussen wat je voor jezelf nodig hebt en wat je denkt te moeten doen voor anderen.

Waterman is een teken wat veel in het hoofd leeft, vergeet vooral niet je hart te volgen en luister naar wat het je te vertellen heeft.

Loslaten is ook vergeven, door te vergeven ontlast je vooral jezelf. Laat het los!

De Volle Maan staat in de laatste grade van Waterman. Saturnus, de vaderfiguur van de planeten staat ook in dit rebelse teken. Dit kan ervoor zorgen dat de relatie met vrouwen wat moeilijkheden kan geven. Je kunt het gevoel hebben niet genoeg steun te ontvangen en daar wat turbulent op te reageren.  Een gevoel van eenzaamheid en somberheid kan over je neervallen maar neem dit alles niet te serieus, de Maan schuift al snel verder en dan kijk je heel wat luchtiger tegen het leven aan

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel