Volle maan in Tweelingen - 19 december 2021

Vorige Artikel 116 van 201 Volgende

Het is Volle Maan in het communicatieve luchtteken Tweelingen. Deze Volle Maan vraagt je of je genoeg geconcentreerd bezig bent geweest, niet te wispelturig of oppervlakkig bent geweest. Hoe heb je gereageerd op de gevoelens van anderen? Tweelingen is het teken dat in verband wordt gebracht met je broers, zussen en buren. Misschien is er wel onenigheid ontstaan over het een of ander maar is er wel goed naar elkaar geluisterd? Tijdens een Volle Maan kunnen emoties hoog oplopen dus wees voorzichtig in wat je zegt en schrijft want je kunt het niet ongedaan maken. Je denken wordt misschien beïnvloed door vroegere ervaringen en je reageert daardoor met een verouderede reactie of gewoonte. Is deze reactie nog wel van toepassing in het heden? De Volle Maan staat voor loslaten, laat het geruzie los en vergeef elkaar, het gaat er niet zozeer om wat je zegt maar hoe je het zegt. Benader de ander uit vriendelijkheid zonder vijandige houding en luister aandachtig naar wat een ander te vertellen heeft. En is het werkelijk nodig om daar dan een mening over te hebben?

De Volle Maan en de Zon staan in een mooie verbinding met Jupiter, de geluksplaneet. Dit zorgt ervoor dat je optimistisch bent ingesteld en misschien wel iets te idealistisch. Wanneer je in een juridische geschil verwikkeld bent heb je nu een vergrote kans om het succesvol af te ronden.

Neptunus, de dromer, staat echter ook in verbinding met de Volle Maan en dit kan ons wat verward, chaotisch en onrealistisch maken. Geef er in ieder geval aandacht aan wat je zegt, je zou weleens meer kunnen zeggen dan je bedoelde.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel