Ram - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 103 van 201 Volgende

Jaarhoroscoop 2022 voor Ram.

De eerste dagen van januari beschik je over een flinke dosis zelfdiscipline. Dit is een goed moment om een ingewikkeld karwei op te pakken wat oog voor detail vereist. Tegen het einde van de maand werkt Jupiter heel gunstig met je mee en zul je zien dat waar je mee bezig bent ook goed uitpakt.

Februari is de maand dat je echt wat wilt bereiken. Bij voorkeur iets wat je onafhankelijkheid sterkt. Deze maand ben je niet zo verdraagzaam wanneer iemand je zegt hoe iets te doen, je wilt de regie in eigen hand hebben en eigen baas zijn. Anderen kunnen onder de indruk zijn van je werkkracht.

Hoe moeilijk het voor een Ram ook is maar maart is de maand om samen te werken. Schuif je ego maar even aan de kant en probeer een evenwicht te vinden in de interesses en belangen van je medemens en die van jezelf. Lichamelijke activiteiten in groepsverband zullen je goed doen maar denk erom….blijf sportief.

In april vraagt een dierbare je om hulp. Verwacht echter niet dat je hier royaal voor bedankt wordt. Je zult het moeten doen met het geluksgevoel dat je in staat was hulp te bieden. Doe iets graag voor iemand of doe het helemaal niet maar ga niet steeds verkondigen wat je voor die ander doet.

Midden mei begint een periode om nieuwe ervaringen op te doen voor je innerlijke groei. Het wordt tijd om je los te maken van vooroordelen die nog uit je kindertijd stammen. Deze beletten je om de wereld waarin je leeft te begrijpen. Het is echt zo, je bent nog lang niet uitgeleerd.

In juni is het tijd om de wereld te laten zien wat je waard bent. Je bruist van de energie en je persoonlijkheid is overheersender dan gewoonlijk. Houd rekening met de gevoelens van anderen en doe af en toe wat water bij de wijn. Pas op voor ongelukjes of blessures.

Juli is een goed moment om met je gezin of huisgenoten eens rond de tafel te gaan zitten. Zijn er dingen die gezegd moeten worden dan doe het nu. Zorg dat je geen slachtoffer wordt van innerlijk spanningen.

Begin augustus heb je een enorm verlangen om voor je vrijheid op te komen en schop je tegen alles wat gezag op je wil uitoefenen. Pas op voor impulsief gedrag waardoor situaties ontstaan die niet meer terug te draaien zijn. Wees alert op je lichaam, er kunnen zich gezondheidsproblemen voordoen.

In september is een vergrote kans op onenigheid met buren of andere personen waarmee je in nauw contact staat. Probeer kritiek niet meteen als een persoonlijke aanval te zien. Steek liever de koppen bijeen want jullie kunnen heel wat voor elkaar krijgen.

Oktober is de maand dat je je zachtere kant laat zien. Het kost je minder moeite om je gevoelens in je liefdesrelatie duidelijk te maken. Je hebt meer behoefte aan samenzijn en harmonie te ervaren. Ook in zakelijk opzicht ben je sneller geneigd een compromis te sluiten. En lig je met iemand overhoop, dan zet zelf de eerste stap om het weer goed te maken.

Even lekker op vakantie zou je in november goed doen. En dan niet om te luieren maar om eens te ontdekken wat ere allemaal te beleven is. Je geniet van de schoonheid van alles om je heen en weet het op waarde te schatten. Mensen met een totaal andere achtergrond trekken je aandacht.

In december heb je de gave om mensen naar je toe te trekken die je werk uit handen nemen. Je straalt positieve energie uit en dat zorgt voor een harmonische samenwerking. Het einde van het jaar kan je je hart verliezen aan iemand die behoorlijk wat ouder is of aan iemand met een gezaghebbende functie zoals je baas.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel