Zon conjunct Saturnus - 4 februari 2022

Vorige Artikel 93 van 206 Volgende

De Zon staat gelijk met Saturnus en dus roept de plicht. Taken die je eerder hebt uitgesteld steken nu de kop weer op. Het is een dag met een serieuze inslag, je aandacht gaat uit naar je plichten en verantwoordelijkheden.  Verwacht niet dat Saturnus je beloont met voldoening of waardering voor je goede inzet. Het profijt zal zich op de lange termijn laten zien. Je energielevel staat op een laag pitje, richt je vandaag dan ook alleen op de allernoodzakelijkste dingen die je moet doen. Misschien ben je zelfs wel wat somber of eenzaam, schenk hier vooral niet teveel aandacht aan.

Gelukkig hebben we ook te maken met Mars en Jupiter die samen een sextiel vormen. Hierdoor staan je doelstellingen je helder voor ogen en heb je een grote kans om onderhandelingen succesvol af te ronden. Het is een dag waarin je ervaringen zorgen voor persoonlijke groei.

Op een dag waar meerdere aspecten zijn zal de spanningsvolle altijd de boventoon voeren, in dit geval dus de samenstand van de Zon met Saturnus. Het harmonieuze aspect tussen Mars en Jupiter is minder lastig om mee om te gaan en hier zal je dus minder hinder van ondervinden.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel