Volle Maan in Weegschaal - 16 april 2022

Vorige Artikel 67 van 206 Volgende

De Volle Maan in het luchtteken Weegschaal heeft als boodschap je te richten op je relaties. Weegschaal staat voor balans, hoe is het met de balans gesteld in jouw relaties. Denk daarbij niet alleen aan je liefdesrelatie maar aan iedereen waar je een 1 op 1 relatie mee hebt, je arts, je baas, je beste vriendin enz. Is er sprake van wederzijds respect en vertrouwen in elkaar? Weegschaal heeft als heersende planeet Venus, de planeet van de schoonheid en liefde. Maar liefde moet van twee kanten komen waar beide partijen zich voor moeten inzetten. Probeer een evenwicht te vinden tussen wat je nodig hebt voor jezelf en wat de ander van je verwacht. Ram het teken wat recht tegenover Weegschaal staat is erg op het “ik” gericht, met de Volle Maan in Weegschaal is het de bedoeling dat je aan “samen” denkt.

 Weegschaal is ook het teken van wikken en wegen en kan daardoor een besluit veel te lang uitstellen. De Volle Maan staat voor afsluiting dus het wordt tijd dat je je besluit gaat nemen. Zijn er situaties of mensen in je leven die de harmonie in je leven verstoren dan neem een besluit en neem er afstand of afscheid van. Als er een teken van de dierenriem een ijdeltuit is dan is het Weegschaal wel, dit teken wil er in zijn of haar ogen altijd tiptop uitzien.  Laten we niet vergeten dat ware schoonheid van binnen zit. Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft……..

De Volle Maan staat in verbinding met Pluto en hierdoor kun je het gevoel hebben dat er druk op je uitgeoefend wordt. Houd het hoofd koel en maak voor jezelf de balans op, laat niet over je heen lopen alleen maar om de harmonie te bewaren.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel