Zon in Schorpioen - 23 oktober 2022

Vorige Artikel 15 van 204 Volgende

 

De Zon komt het teken Schorpioen binnen en maakt meteen een gespannen verbinding met Pluto, de heerser van Schorpioen,  en dus kunnen onze gevoelens de komende weken wat intenser zijn. Doordat je gaat graven in je eigen geestelijk welzijn krijg je veel inzicht over jezelf. Het is natuurlijk niet alleen de bedoeling dat je hier over gaat denken maar vooral dat je hier iets mee doet. Schorpioen is het teken van afbreken tot aan de grond om vervolgens iets nieuws en beters op te bouwen. Deze stand kan je gedragspatronen zo beïnvloeden dat je je eigen gedrag of handelen misschien niet meer begrijpt. Zorg dat je contact blijft houden met je diepe innerlijk en bewaar de rust in je hoofd.

Deze periode is er misschien iemand die een machtsstrijd met je aan wil gaan. Weet wat je zelf waard bent en laat je niet omlaaghalen door manipulatief gedrag van een ander.

Het is ook een goede tijd om eens aandacht te geven aan bezittingen die je met iemand anders deelt. Een gezamenlijke bankrekening, lening, onroerend goed enz., niet dat er meteen problemen moeten zijn maar je kunt ze maar beter voor blijven.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel