Nieuwe Maan in Maagd - 15 september 2023

Vorige Artikel 3 van 183 Volgende

De Nieuwe Maan in Maagd nodigt ons uit om een frisse start te maken en dan vooral gericht op onze gezondheid en onze dagelijkse routines. Maagd is een teken wat van systeem houdt, bekijk eens hoe jouw dagen eruit zien. Heb je het gevoel dat je uren tekort komt in een dag of loopt alles van een leien dakje? Dienstbaarheid heeft Maag hoog in het vaandel staan, iets voor een ander doen en dat zelfs met een glimlach op je gezicht. Die dienstbaarheid mag je niet alleen zelf aanbieden maar je mag daar natuurlijk ook om vragen. Waar het mogelijk is om een ander te ontlasten, doe dat dan ook, of dat nu thuis, op je werk of in een team is.

Neem je gezondheid eens onder de loep, er is vast en zeker wel een slechte gewoonte waar je vaarwel tegen wil zeggen. Deze tijd is perfect voor een detox om zo je lichaam en geest te ontgiften van schadelijke stoffen. Gezonder eten, stoppen met roken, voldoende slapen, salie branden en vooral naar buiten om die frisse neus te halen. Maagd houdt van zuiverheid zowel in zijn leefomgeving, zijn lichaam en zijn geest. Er zijn trouwens heel wat Maagden die een heuse poetsfobie hebben.

Maagd is ook een kritisch teken, niet alleen voor zichzelf maar zeker ook naar anderen toe. Vraag jezelf eens af of je de laatste tijd misschien té kritisch bent geweest, op het muggezifterige af. Natuurlijk mag je iemand ergens op wijzen maar zorg ervoor dat je er geen hobby van maakt om de minpunten steeds de aandacht te geven, zorg dat je pluspunten ook weet te belichten.

Gebruik deze Nieuwe Maan in Maagd om orde op zaken te stellen in je gezondheid, dagelijkse bezigheden, je werk, je administratie, je huis enz. Orde in en om je heen geeft rust.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel