Nieuwe Maan in Vissen - 10 maart 2024

Artikel 9 van 238

De Nieuwe Maan arriveert op 10 maart 2024 in Vissen en opent een deur naar nieuw en magisch gebied. De Vissen Nieuwe Maan geeft ons de kans om te dromen, om intenties te stellen en te visualiseren wat het is dat we in de toekomst zouden willen creëren. We kunnen ons op dit moment extra creatief voelen en merken dat we ons van alles voor de geest halen, dagdromen en nieuwe inspiraties en ideeën oproepen.

De nieuwe maan van maart is eigenlijk een van de beste in het jaar om ons creatieve vuur aan te wakkeren en diep in onze dromen en intuïtieve oefeningen te duiken. We zullen ons gesteund voelen als het gaat om deze gebieden van ons leven, dus maak gebruik van deze energie en geef jezelf toestemming om te stromen. Deze energie wil niet dat we verwikkeld raken in onze geest met alle details, het wil dat we naar het hart luisteren, vertrouwen, stromen en oké zijn met het niet weten van de weg.

Dit soort overgave, dit niveau van vertrouwen, komt niet gemakkelijk, maar de Nieuwe Maan vraagt ons om op deze golf te surfen. Als je een uitdagende tijd doormaakt, probeer dan controle of planning te vermijden en in plaats daarvan in je lichaam te komen. Voel je een weg door de situatie en wees oké met het nemen van elke stap zoals die komt. Dag voor dag, één moment tegelijk, wees gewoon aanwezig bij wat er is.

Neptunus, de planeet van hoop en dromen, is actief onder deze Nieuwe Maan en creëert een aantal prachtige, ondersteunende energieën rond het stellen van intenties, vooral als het gaat om onze toekomst. Welke toekomst zou je willen creëren? Waar zie je jezelf over 6 wanneer het Volle Maan is in Vissen?

Sluit je ogen en stel je je perfecte dag voor van begin tot eind. Sluit je ogen en stel je je perfecte relatie of baan voor, kijk eens naar jezelf zonder stress of ziekte. Terwijl je dit doet, zorg er dan voor dat je je concentreert op hoe je je voelt terwijl je je fantasie de vrije loop ziet gaan. Leun op elk van de gevoelens en weet dat deze magische oefening je helpt je wensen naar het universum te sturen.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat we nog steeds nul retrograde planeten hebben, dus we hebben veel voorwaarts bewegende energie die ons ondersteunt vanuit alle hoeken van de kosmische hemel.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel