Volle Maan in Maagd - 25 maart 2024

Artikel 7 van 238

 

De Volle Maan vindt plaats wanneer de Zon en de Maan recht tegenover elkaar staan en het is een van de belangrijkste energetische momenten van de maand.

Deze Volle Maan vraagt om samenwerking, diplomatie, rechtvaardigheid en gelijkheid. Wees alert op de kansen die ontstaan door je relaties. Onthoud dat, aangezien de Zon in het teken Ram  staat, je initiatief moet nemen en niet moet aarzelen om verder te gaan. Weegschaal heeft namelijk de neiging om te lang te twijfelen en dingen af te wegen waardoor kansen gemist worden.

De periode Volle Maan is een tijd van afronding, van oogst en manifestatie van je intenties uit het verleden. Wat je eerder hebt gezaaid, kun je tijdens deze lunatie oogsten. Zes maanden geleden was het Nieuwe Maan in Weegschaal en alles wat je je toen hebt voorgenomen daar zie je nu de resultaten van.

De Volle Maan is een tijd van loslaten en vergeven. Vergeef jezelf en anderen als er sprake is geweest van teveel tegenwerking. Samenwerken is het toverwoord, maar zorg voor een gezonde balans. Er moet sprake zijn van gelijke input, er mag best een beetje geleund worden op de ander maar weegschaal mag niet doorslaan.

Zet voor jezelf ook eens op een rijtje wat je echt belangrijk vindt. Wanneer je teveel waarde hecht aan uiterlijk vertoon dan vraag je eens af of je dat werkelijk een gelukkig gevoel geeft. Onderschat nooit de waarde van echte vriendschap, een veilig thuis, de natuur die ontwaakt, je gezondheid en ga maar door. Wees lief voor elkaar en waardeer elkaar en laat dat ook duidelijk blijken.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel