Mars in Maagd - 18 augustus 2019

Vorige Artikel 15 van 18 Volgende

Mars in Maagd – 18 augustus 2019

Vannacht zal Mars bij het teken Maagd zijn entree maken. Mars de planeet van vurige, bruisende energie in het teken dat van orde houdt, een mooie combinatie. Mars blijft in Maagd tot 4 oktober en tot deze tijd kun je gebruik maken om eens grondig orde op zaken te stellen. Met Mars in Leeuw was er teveel ruimte om plezier voorrang te geven en serieuze zaken even te laten wachten. Dat is nu voorbij, alles wat je voor je uit hebt geschoven ga je nu aanpakken en hoe meer werk je verzet hoe groter de voldoening.

Maar……Maagd is een dienstbaar teken, dat eigen wensen en verlangens ondergeschikt maakt aan de noden van iemand anders. Dit kan wel eens botsen met de ego-energie van Mars, want deze wil zelf de vruchten plukken van zijn inzet. Vooral op de werkvloer zou dit nog wel eens wat onrust kunnen veroorzaken, wanneer het mogelijk is probeer dan niet teveel in teamverband te werken.

Ook voor je gezondheid is Mars in Maagd een interessante stand. Zorg dat je lichamelijk in actie blijft en krop frustraties niet op. Pas op voor ongevallen en wees alert op koorts, dit kan een signaal voor een infectie zijn.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel