Volle Maan in Kreeft - 10 januari 2020 20.11

Vorige Artikel 2 van 25 Volgende

De eerste Volle Maan van dit jaar staat in Kreeft en is tevens een gedeeltelijke maansverduistering. Een Volle Maan is altijd een teken van afronding, kijk eens naar wat jou lang genoeg heeft belast, vooral emotioneel, en wat eindelijk afgesloten moet worden. Kreeft is een zorgzaam waterteken dat sterke emoties ervaart. Doordat we met een gedeeltelijke maansverduistering te maken hebben gaat de aandacht meer naar binnen gericht worden. Vraag jezelf eens af hoe je emotioneel reageert op gebeurtenissen in je leven.

Het veilige thuis gevoel is belangrijk voor Kreeft en dat thuis is niet alleen het huis waar je woont maar ook je vaderland. Waarschijnlijk bemoeder je deze periode graag en doe je ontspannende werkzaamheden in huis of tuin. Kreeft heeft de behoefte om te bezitten, zowel materieel als mensen, Kreeft is bang voor eenzaamheid. Dit kan natuurlijk heel benauwend werken voor de ander waardoor er makkelijk een confrontatie ontstaat, waak daarvoor. Beter ben je niet bang om verlaten te worden of om afstand te moet doen van dingen, ben je wel bang dan roep je de eenzaamheid over jezelf af.

Gebeurtenissen uit het verleden borrelen bij je omhoog en daardoor krijg je last van stemmingswisselingen. Probeer deze gebeurtenissen objectief te bekijken, de Zon en Mercurius staan in Steenbok recht tegenover de Maan, hierdoor krijg je een duidelijke visie op de issues waar je mee worstelt. Wat deze Volle Maan voor elkaar wil krijgen is dat je leert te vergeven. Dingen die in het verleden zijn gebeurd daar kun je niets aan veranderen. Was je gekwetst, had je verdriet of deed het pijn? Dan stop met het afschieten van pijlen in jezelf, vergeef de ander en maak ruimte in je hoofd en hart voor andere dingen. Klamp je niet vast aan emoties uit het verleden, bevrijd jezelf en rond het af. Uranus gaat 11 januari weer vooruit lopen en hij zal je zeker helpen om dat vrije gevoel te ervaren.

 

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel